Bewustzijns Coaching

Succes is volgens ons het creëren van je leven op jouw voorwaarden.

Het stapsgewijs bereiken van gestelde doelen die jouw leven gewenste invulling geven.

Leven vol plezier in het volste vertrouwen dat al jouw dromen tot werkelijke vervulling komen.

In de gezondheid waar je op vertrouwt, met de financiële vrijheid die daarvoor gewenst is en het plezier van al deze mooie ervaringen.

En deze mogelijkheid is er voor iedereen, áls je een vast stappenplan volgt.

Wij zijn  twee nuchtere mensen uit het mooie Oosten van Nederland, maar wonen inmiddels alweer een tijd in het exotische Costa Rica.

Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen te helpen ontdekken wie ze écht zijn en wat ze écht kunnen. Want het allermooiste leven is er voor iedereen! 

Na 10 jaar werk in ons behandel- en opleidingscentrum in de Energetische Geneeskunde, wilden we allebei verder in de persoonlijke ontwikkeling op het gebied van mindset, manifesteren en bewustwording. Het motto ‘wat je denkt zal je zijn’ bevat veel meer waarheid dan de meeste mensen zich realiseren. En dus besloten we persoonlijk te gaan studeren met ‘the best in the field’, mister Bob Proctor himself. Onder andere zijn lessen hebben ons leven nieuwe richting gegeven en precies dát willen we nu overbrengen aan iedereen die vanuit het hart wil leven.Wij zijn geen doorsnee coaches

Wanneer jij besluit om met ons samen te werken zal het ALTIJD een combinatie zijn van concrete strategieën en diepgaande concrete informatie over de kracht van jouw mind. Wij hanteren een holistische werkwijze die je nergens anders vindt. Alle coaching die je van ons ontvangt is een combinatie van strategieën, toegepast vanuit kennis en begrip.  Het leren werken met de Natuurlijke Wetten die het Universum besturen én het doorgronden van je Mind. Dit is waar alle Succes begint! Welkom bij het Mindset College!

Je kan met ons samenwerken op verschillende manieren:

Persoonlijk mentorship

Affiliate

Holistische Geneeskunde

 

Wat zeggen anderen?

Afspeellijst

3 Video's