Tijd om te tekenen

Welkom terug, Avonturier!

Hey, hallo! Wat geweldig om je hier weer te zien! Je hebt ons prachtige boek "Het Geheime Eiland van Wonderen" in handen, klaar om je creativiteit de vrije loop te laten. Spannend, toch? We hebben speciaal voor jou vier fantastische tekenlessen geselecteerd van niemand minder dan Henriët van Roosmalen van Colourmind. Ben je er klaar voor om je tekenvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Deze lessen sluiten perfect aan bij de Hogere Vermogens die je in ons boek tegenkomt. Weet je ze nog allemaal? Geen zorgen, we hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je moeiteloos kunt navigeren door dit magische avontuur. En geen paniek als je even vastloopt, we zijn er om je te helpen! Bij elke tekenles staat duidelijk vermeld bij welk Hoger Vermogen het hoort. Wij zijn er om je te begeleiden op je reis naar creatieve verlichting. Dus, pak je potloden en penselen, en laat je verbeelding de vrije loop. Veel tekenplezier!

Ontdek Een Wereld Vol Creativiteit!

Ben je dol op tekenen? Dan hebben we goed nieuws voor je: dit is nog maar het begin! Henriët heeft nog veel meer in petto, speciaal voor jou.

Als je alle tekenlessen wilt ontdekken die bij Het Geheime Eiland van Wonderen horen, dan hoef je alleen maar op de afbeelding te klikken en het volledige PDF te bemachtigen. Bereid je voor op dagenlang tekenplezier!

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magische wereld van Het Geheime Eiland van Wonderen. Klik nu en laat je inspireren!

Ontdek de Unieke Superheld in Jouw Kind!

Bij CompleetZijn geloven we in de unieke krachten en kwaliteiten die ieder kind bezit. Onze missie is om deze unieke eigenschappen te omarmen en geen grenzen op te leggen aan hun groei.

Ons motto is simpel maar krachtig: Leer kinderen ‘HOE’ te denken, in plaats van ‘WAT’ te denken. In plaats van hen te vertellen wat ze niet mogen of kunnen, laten we hen zien wat er allemaal mogelijk is. We vragen hen wat zij willen bereiken en moedigen hen aan om hun dromen na te streven.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het (speciaal) onderwijs, jeugdpsychiatrie, jeugdzorg, verslavingszorg en ons eigen behandel- en opleidingscentrum in de Holistische geneeskunde, weten we dat het traditionele systeem tekortschiet. Als ouders van twee prachtige kinderen die buiten de grenzen van het schoolsysteem floreren, kunnen we dit alleen maar bevestigen.

Daarom hebben we het speciale mindset-programma ‘Ontdek de SUPERHELD in jou!’ ontwikkeld. Dit programma is ontworpen om kinderen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te laten stralen.

Als een extraatje hebben onze eigen kinderen een geleide meditatie opgenomen om andere kinderen te ondersteunen op hun ontdekkingsreis naar zelfontplooiing.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en laat jouw kind de superheld binnenin ontdekken!

Met vriendelijke groeten,

Jeffrey van den Dolder