Disclaimer

**Disclaimer: Belangrijke Informatie over Onze Diensten**

De informatie die op deze website wordt verstrekt, is bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

Het is belangrijk op te merken dat sommige aandoeningen en ongemakken mogelijk niet geschikt zijn voor zelfmedicatie. Wij raden ten zeerste aan om bij ernstige gezondheidsproblemen of ongemakken tijdig een huisarts of specialist te raadplegen voor professioneel advies en behandeling.

Indien u momenteel geneesmiddelen gebruikt, is het van cruciaal belang om de inname ervan niet te stoppen of te vervangen zonder eerst een arts te raadplegen. Het wijzigen van uw medicatie zonder medisch advies kan ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Daarnaast adviseren wij ten zeerste om tijdens zwangerschap, het geven van borstvoeding of bij jonge kinderen altijd eerst professioneel medisch advies in te winnen voordat u enige vorm van behandeling, supplementen of medicatie overweegt.

Door gebruik te maken van onze diensten en het verkrijgen van informatie via deze website, stemt u ermee in dat u begrijpt en akkoord gaat met deze disclaimer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige gevolgen van beslissingen die u neemt op basis van informatie die u via deze website heeft verkregen.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om u te voorzien van de nodige ondersteuning en begeleiding.