Get on Track!

Pak die regie! 

Waar wacht je nog op?

Welkom bij een nieuwe fase van jouw leven! Stel je eens voor: elke ochtend wakker worden met een gevoel van voldoening, energie en hoop. Geen knagend gevoel van ontevredenheid meer, maar diepe vervulling. Dat is waar ons product voor staat: de essentiële eerste stap naar meer GELUK, GEZONDHEID & GELD.

Herken je dat gevoel dat het leven je door de vingers glipt? Altijd achter de feiten aanrennen zonder echte vooruitgang te boeken? Het is tijd voor verandering. Ons gerichte stappenplan neemt je mee op een reis van 30 dagen, waarin je concrete stappen zet richting inzicht, grip en regie over jouw leven.

Elke dag ontvang je een nieuwe opdracht, speciaal ontworpen om je te helpen jouw doelen te bereiken. En het beste van alles? Je staat er niet alleen voor. Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen, zodat je het maximale uit deze reis kunt halen.

Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om de eerste stap te zetten naar jouw mooiste leven. Grijp deze kans en ontdek wat er mogelijk is wanneer je de regie weer in eigen handen neemt. Klaar voor verandering? Doe vandaag nog mee en laat ons je begeleiden naar een toekomst vol succes en voldoening.

Inhoud van Get on Track

Week 1: Zelfreflectie en Doelbepaling

Welkom bij de eerste week van Get on Track! Deze week staat in het teken van zelfreflectie en het bepalen van jouw doelen. Elke dag ontvang je een nieuwe opdracht die je helpt om jezelf beter te leren kennen en helderheid te krijgen over wat je écht wilt bereiken. Samen met ons team van experts ga je op ontdekkingsreis naar jouw diepste verlangens en ambities. Laten we samen de basis leggen voor jouw succes en voldoening!

Week 2: Stap voor Stap Actieplan

Nu je helderheid hebt over je doelen, is het tijd om concrete stappen te zetten richting jouw gewenste toekomst. Gedurende deze week stellen we samen een actieplan op, waarbij elke dag een nieuwe opdracht je helpt om de benodigde acties te identificeren en te plannen. Met ons professionele team aan je zijde, ben je klaar om actie te ondernemen en dichter bij je doelen te komen.

Week 3: Overwinnen van Obstakels

Op weg naar succes kunnen obstakels en uitdagingen zich voordoen. Maar geen zorgen, deze week staan we klaar om je te helpen deze obstakels te overwinnen. Elke dag bieden we je nieuwe inzichten, strategieën en ondersteuning om met moeilijkheden om te gaan en door te zetten. Met vastberadenheid en onze begeleiding, kun je elke hindernis overwinnen op weg naar jouw mooiste leven.

Week 4: Consolideren en Toekomstplanning

In de laatste week van Get on Track is het tijd om de balans op te maken en je successen te vieren. Samen kijken we terug op de afgelopen weken en evalueren we jouw vooruitgang. Daarnaast helpen we je bij het opstellen van een plan voor de toekomst, zodat je ook na het programma blijft groeien en bloeien. Met een duidelijke visie en de juiste strategieën ben je klaar om vol vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Welkom bij een leven vol vervulling, energie en hoop - onze 30-daagse reis biedt de essentiële eerste stap naar meer GELUK, GEZONDHEID & GELD, met persoonlijke begeleiding en concrete stappen voor een leven met inzicht, grip en regie - klaar voor verandering?

Over ons

Hoi, wij zijn Jeffrey & Mandy…

Wij zijn twee nuchtere mensen uit het mooie Oosten van Nederland, maar wonen inmiddels alweer een tijd in het exotische Costa Rica.

Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen te helpen ontdekken wie ze écht zijn en wat ze écht kunnen. Want het allermooiste leven is er voor iedereen.

Na 10 jaar werk in ons behandel- en opleidingscentrum in de Energetische Geneeskunde, wilden we allebei verder in de persoonlijke ontwikkeling op het gebied van mindset, manifesteren en bewustwording. 

Het motto ‘wat je denkt zal je zijn’ bevat veel meer waarheid dan de meeste mensen zich realiseren. En dus besloten we persoonlijk te gaan studeren met ‘the best in the field’, mister Bob Proctor himself. Onder andere zijn lessen hebben ons leven nieuwe richting gegeven en precies dát willen we nu overbrengen aan iedereen die vanuit het hart wil leven.

Reviews

“Ik heb eigenlijk ook zo’n ervaring met mijzelf zien als coach … Ik liep te dubben en te twijfelen en alles kwam voorbij, waarvan jij en Mandy mij lieten zien dat dat voorbij zou komen … En dat het ook anders kan, al plaatjes bouwend, mijn gevoel erbij betrekken en het doen. Nu coach ik iemand, wij doen dat ook via spraak berichtjes en ik hoor mijzelf terug … OMG … ik kán het gewoon! Ik wil mijn eigen coach zijn, ik zie, ik voel en hoor mijzelf! Wat ben ik ontzettend blij jullie te zijn tegengekomen. Blij met al jullie posts, blij met de klik die we hebben, blij met de handen die we elkaar reiken. Dank je wel, ook voor Mandy en ook … een dikke Dank Je Wel voor Mijzelf!”
Marjolein Langen
"Beste mensen, Graag deel ik het volgende met jullie. Dankzij de cursus van Mandy en Jeffrey, heb ik mijn zelfvertrouwen terug! Ik ben beter op mijn werk en heb veel lieve mensen om me heen. Mijn kinderen en partner ben ik ook zeer dankbaar. Zelfvertrouwen, liefde, hoop die heb ik allemaal terug gekregen. Ik hoop dat een ieder open staat om veranderingen in zijn/haar leven te brengen. Doe mee met de cursus Van Jeffrey en Mandy! Laten wij hopen op een betere wereld! Dank jullie wel lieve Jeffrey en Mandy! "
Andrea Leicher
"Mijn leven is ontzettend veranderd nadat ik met dit programma was begonnen (op een positieve manier uiteraard😉). In dit programma heb ik ontzettend veel geleerd over de werking van mijn brein. Door bewust hiermee bezig te zijn en met fantastische hulp van mijn consulent ben ik heel erg gaan groeien op mentaal, spiritueel en zelfs op lichamelijk gebied. Mijn gedachten helpen mij nu en het leven komt mij tegemoet. Dit programma volgen is voor mij een ontzettend goede en leuke beslissing geweest."
M. van Emmerik

Get on Track

Kom in beweging en make it happen!
119.95
59
50
Eenmalig
  • Bewezen effectief!
Populair

Vul onderstaand formulier in en vraag meer informatie aan over Get on Track.