GRATIS voor jou!

Ontdek de kracht van compleet zijn - waar balans, rust en groei samenkomen.

Bij Compleet Zijn begrijpen we dat de reis naar persoonlijke vervulling en welzijn soms uitdagend kan zijn. Daarom streven we ernaar om niet alleen een bron van ondersteuning te zijn, maar ook een baken van waarde voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf. Wij geloven in het delen van waardevolle hulpmiddelen en inzichten om jou te helpen op je pad naar compleetheid. Daarom bieden we een schat aan gratis bronnen aan, variërend van meditaties die de geest kalmeren tot boeiende e-books die inzicht bieden in zelfontwikkeling. Maar daar stopt het niet. We zijn er ook voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning, met gratis 1-op-1 consulten om je te helpen bij het navigeren door uitdagingen en het ontgrendelen van je volledige potentieel. Neem de eerste stap op weg naar een completer leven door contact met ons op te nemen via info@compleetzijn.nl. Samen kunnen we een reis beginnen naar een leven dat vervuld is van betekenis en balans. Laten we samen groeien en bloeien - want bij Compleet Zijn zijn we er om jou te ondersteunen, in elke stap van je reis naar welzijn en volledigheid.

Ebooks

Ebook: 'Waarom Jij Niet Krijgt Wat Jij Wilt'

Transformeer jouw leven en herover de controle met ons exclusieve e-book: ‘Waarom jij NIET krijgt wat je wilt… En hoe je dit direct kunt veranderen!’

Ontdek de diepgaande inzichten en onthul de 4 geheimen om de regie over jouw leven terug te pakken. Velen leven in een scenario waarin ze niet de hoofdrol spelen, maar eerder een bijrol vertolken in hun eigen verhaal. Voel jij jezelf wegzakken in de achtergrond, je eigen dromen en ambities opgeofferd voor anderen? Leef je dag in, dag uit op de automatische piloot?

Het is tijd om het heft weer in eigen handen te nemen.

Dit e-book is jouw sleutel tot verandering. Stop met een bijrol te spelen in jouw eigen film. Download dit krachtige e-book en neem de leiding over jouw leven terug!

Ontdek hoe je jouw zelfbeeld kunt transformeren, waardoor je moeiteloos jouw doelen bereikt. Leer visualiseren als een pro, zodat je obstakels kunt overwinnen en jouw pad naar succes helder voor je ziet. Met de waardevolle inzichten en praktische tips in dit e-book, zul je merken dat succes binnen handbereik ligt – en dat al binnen enkele dagen.

Dus waar wacht je nog op? Pak vandaag nog de regie over jouw leven en begin te leven zoals jij altijd hebt gewild. Download nu ons e-book en zet de eerste stap op weg naar een leven vol vervulling en succes.

Ebook: 'Ben Jij Voorbestemd Voor SUCCES?'

Stap in de wereld van ongekend succes met ons exclusieve e-book: ‘Ben jij voorbestemd voor succes? Ontdek wat je nodig hebt om een SUCCES-magneet te worden.’ Dit krachtige gids neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de essentiële ingrediënten voor het manifesteren van je dromen en het bereiken van je doelen.

Wat staat je te wachten in dit inspirerende werk?

  1. De Geheimen van Persoonlijke Ontwikkeling: Ontdek waarom persoonlijke groei de kern vormt van een leven vol succes. Leer hoe je gerichte en praktische strategieën kunt toepassen om jezelf naar nieuwe hoogten te tillen.

  2. Hoe Jouw Gedachten Jouw Realiteit Bepalen: Je hebt vast gehoord dat je aantrekt wat je uitzendt, maar hoe kun je je gedachten effectief veranderen om te manifesteren wat je écht wilt? Ontdek in dit e-book hoe je de kracht van je geest kunt benutten om je ideale realiteit te creëren.

  3. Praktische Oefeningen voor een Gezonde Mindset: Een gezonde mindset is de sleutel tot een leven vol magie en vervulling. In onze gids delen we onze favoriete praktische oefeningen om een krachtige mindset te cultiveren, zodat je moeiteloos kunt aantrekken wat je verlangt.

Dompel jezelf onder in deze waardevolle inzichten en begin vandaag nog jouw reis naar ongekend succes. Download nu ons e-book en ontdek hoe je een ware SUCCES-magneet kunt worden!

Mindtrainingen / Zelfhypnoses

Mindtraining Zelfvertrouwen

Ontdek de kracht van zelfvertrouwen met onze mindtraining: Zelfvertrouwen – Hoe je snel een gezonde dosis zelfvertrouwen creëert.

Zelfvertrouwen – het fundament van een vervuld en gelukkig leven. Het straalt door in elke vezel van ons bestaan, beïnvloedt onze acties, onze keuzes en uiteindelijk ons welzijn. Maar wat als je zelfvertrouwen een opkikker nodig heeft? Wat als je wilt leren hoe je snel een gezonde dosis zelfvertrouwen kunt opbouwen?

Bij CompleetZijn begrijpen we de waarde van zelfvertrouwen als geen ander. Daarom presenteren we onze mindtraining: een digitale high-tech zelfhypnose ontworpen om jouw innerlijke kracht te activeren en te versterken. Met een combinatie van beelden, frequenties, geluiden en affirmaties, prikkelt deze training meerdere zintuigen en verankert het positieve emoties in je onderbewustzijn.

In slechts 10 minuten per dag, dompel je jezelf onder in een wereld van zelfontwikkeling en empowerment. Programmeer je geest voor succes, geluk en veerkracht. Leer hoe je jouw zelfbeeld kunt transformeren, hoe je je eigen capaciteiten kunt omarmen en hoe je vol vertrouwen door het leven kunt gaan.

Waarom wachten op morgen om een betere versie van jezelf te worden? Neem vandaag de eerste stap naar een leven van zelfverzekerdheid en voldoening. Ontdek onze mindtraining voor zelfvertrouwen en laat jezelf stralen als nooit tevoren. Want bij CompleetZijn geloven we dat een wereld vol zelfvertrouwen een wereld is waarin iedereen kan bloeien.

Mindtraining Focus

Verrijk je leven met de kracht van gerichte aandacht. Welkom bij de Mindtraining Focus, waar we geloven dat jouw FOCUS jouw realiteit vormgeeft.

In een wereld vol afleidingen en prikkels is focus meer dan ooit essentieel. Of je nu je doelen wilt bereiken, je concentratie wilt verbeteren of gewoon meer innerlijke rust wilt ervaren, deze Mindtraining is jouw sleutel tot succes.

Door deze training leert jouw brein zich automatisch te richten op wat echt belangrijk voor je is. Het resultaat? Een diepe innerlijke rust, verbeterde concentratie en een hernieuwd gevoel van vertrouwen in jezelf en je capaciteiten.

Maar dat is nog niet alles. Met behulp van geavanceerde technologieën biedt deze Mindtraining een unieke ervaring van digitale zelfhypnose. Met beelden, frequenties, geluiden en affirmaties prikkelen we meerdere zintuigen tegelijk en koppelen we deze aan positieve emoties. Zo programmeer je jezelf in slechts 10 minuten per dag voor de gewenste resultaten in jouw leven.

Klaar om jouw focus te versterken en moeiteloos te manifesteren wat je echt wilt? Sluit je aan bij de Mindtraining Focus en ontdek de kracht van gerichte intentie. Jouw droomleven wacht op je.

Lespakket Mindset Tips & Trucs

Podcast: Jouw Intuïtie Is Jouw Gids Bij Alles

Ontdek de kracht van directe verbinding: een diepgaande podcast over het spreken met de Bron van alles.

In onze nieuwste aflevering duiken we dieper in het concept van communiceren met ‘de Bron’ – de oorsprong van ons bestaan, ongeacht hoe je het noemt: God, het Universum, het Al, Bewustzijn of gewoon de Bron. We verkennen het idee dat via ons gevoel, onze intuïtie, deze Bron met ons communiceert.

Belangrijker nog, we benadrukken dat jij een directe manifestatie bent van deze Bron, en dat je de capaciteit hebt om rechtstreeks met haar te spreken. Het enige wat je nodig hebt? Begrip, zelfkennis en zelfbeheersing.

Als je deze essentiële vaardigheden ontwikkelt, zul je je directe connectie met alles om je heen herkennen. Je staat rechtstreeks in contact met de Bron van alles, die altijd bereid is om je te helpen.

Luister nu naar onze podcast en ontdek hoe je deze verbinding kunt versterken en je innerlijke kracht kunt ontwikkelen. Het is tijd om de diepste niveaus van zelfbewustzijn te verkennen en de grenzeloze steun van de Bron te omarmen.

Videoles: Jij Zit Gevangen

Stap in de overvloed die jouw geboorterecht is – een reis naar het ontdekken van jouw onbegrensde potentieel als schepper van je eigen realiteit. In onze mentorship in Bewustzijns Coaching bieden we een glimp van deze reis aan, waarbij we je uitnodigen om de kracht van Universele Wetten te omarmen en ze voor jou te laten werken.

De les die je hier kunt ontdekken, gaat over het creëren van jouw droomleven. Want alles wat je verlangt, alles wat je nodig hebt, het bestaat al. Het is slechts een kwestie van leren hoe je de juiste energieën kunt aantrekken en in harmonie kunt brengen met de kosmos.

Dit is jouw leven – een kostbaar geschenk met onbegrensde mogelijkheden. En hoewel de verleiding groot kan zijn om te settelen voor minder dan je verdient, nodigen we je uit om te streven naar meer. Want geloof het of niet, alles wat je hart begeert is dichterbij dan je denkt.

Het is tijd om te kiezen voor jouw eigen geluk, om een uniek pad te bewandelen dat leidt naar vervulling en overvloed. Want de waarheid is, alles wat je zoekt, is er al – wachtend om door jou te worden omarmd. Ga mee op deze reis van bewustwording en ontdek de onmetelijke mogelijkheden die voor je liggen. Jouw leven, jouw keuze, jouw overvloed.

Masterclass: Jouw Quantumsprong

Maak je klaar voor een transformatieve reis naar jouw volledige potentieel met onze gratis masterclass: Jouw Quantumsprong. Bij CompleetZijn geloven we dat waar je nu staat slechts een glimp is van waar je echt kunt zijn. Onze masterclass is ontworpen om je te begeleiden naar nieuwe hoogten van succes en vervulling.

In deze exclusieve sessie neemt Jeffrey van den Dolder van CompleetZijn je mee op een ontdekkingsreis naar de kracht van je denken en de directe invloed ervan op de resultaten die je momenteel ervaart. Ontdek hoe je jouw mindset kunt transformeren en jouw realiteit kunt herscheppen.

De connectie tussen jouw gedachten en jouw realiteit is krachtig, en deze masterclass onthult de sleutels tot het ontgrendelen van jouw volledige potentieel. Benieuwd hoe je dat kunt doen? Meld je nu aan en bereid je voor om te leren, te groeien en te bloeien.

Klaar om een quantum sprong te maken naar jouw succes? Schrijf je vandaag nog in voor onze gratis masterclass en laat ons je begeleiden op jouw reis naar ongekende hoogten van prestatie en voldoening. De tijd om te veranderen is nu – laten we samen beginnen.

Groepsles Zelfbeeld voor Kids

Ontdek de kracht van zelfbeeld: een groepsles voor kinderen

Bij CompleetZijn geloven we in het cultiveren van gezonde overtuigingen bij onze kinderen. Onze benadering gaat verder dan traditioneel onderwijs; we erkennen dat kinderen geen lege kopjes zijn die gevuld moeten worden, maar eerder kostbare vaten vol potentieel.

In onze groepsles over zelfbeeld voor kinderen draait alles om het ontwaken van het slapende genie dat al binnenin hen ligt. We geloven dat kinderen een ongekend potentieel bezitten, en ons doel is om dat potentieel te koesteren en te stimuleren.

In plaats van simpelweg meer informatie toe te voegen, helpen we kinderen om zich bewust te worden van hun eigen capaciteiten en talenten. We dagen hen uit om hun zelfbeeld te versterken en te koesteren, en om te geloven in hun eigen vermogen om te groeien en te bloeien.

Hoewel academische kennis belangrijk is, zien wij het ontwikkelen van een gezond zelfbeeld als een even essentieel onderdeel van hun onderwijs. Door kinderen bewust te maken van hun innerlijke kracht en potentieel, rusten we hen uit met de veerkracht en het vertrouwen die ze nodig hebben om succesvolle, vervulde volwassenen te worden.

Sluit je aan bij onze groepsles over zelfbeeld en help je kinderen ontdekken wat er allemaal in hen zit. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin elk kind gelooft in zichzelf en zijn eigen capaciteiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je kind aan te melden.

Meditatie

Unieke Lijfkracht-activatie

Stap binnen in de diepe kracht van jouw innerlijke genezing met onze unieke meditatie en visualisatie: “Activeer jouw lijfkracht en zelfgenezend vermogen”.

Deze geleide meditatie omarmt de essentie van genezing door het activeren van het zelfgenezend vermogen in elke cel van jouw kostbare lichaam. Laat je leiden door de zachte stroom van bewustzijn terwijl je jezelf onderdompelt in een oceaan van regeneratie.

Ontdek de verbazingwekkende potentie van jouw eigen lichaam om te herstellen en te vernieuwen. Deze meditatie is niet alleen een reis naar innerlijke heling, maar ook een krachtige bron van vitaliteit en energie. Het is een sleutel om jouw energieniveau naar ongekende hoogten te tillen, en niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen om je heen.

De voordelen van meditatie zijn talrijk en diepgaand. Van het verbeteren van cognitieve functies tot het versterken van emotionele veerkracht, meditatie opent de deur naar een wereld van innerlijke vrede en welzijn. Het verhoogt empathie, vermindert stress en vergroot zelfs de neurologische efficiëntie van jouw brein.

Deze meditatie/activatie vormt een essentieel onderdeel van onze Online Opleiding tot Holistisch Therapeut. Hier, in dit holistische rijk van genezing, leer je werken met de subtiele energieën die ons omringen en hoe je ze kunt gebruiken om jezelf en anderen te genezen van een breed scala aan klachten.

Sta op en omarm de kracht van genezing die in jou schuilt. Maak deel uit van onze missie om welzijn te verspreiden en om te gedijen in een wereld waar genezing een natuurlijke staat van zijn is. Kom en sluit je aan bij ons, terwijl we samen bouwen aan een toekomst van heling, voor onszelf en voor anderen.