Online Opleiding Holistisch Therapeut

Ontdek het stralende licht in jezelf en inspireer anderen als professional.

Inhoudsopgave

Online Opleiding op Zeer Diepgaand Niveau

 • Leef je Volledige Zielspotentieel: Bevrijd en benut de volledige kracht van je ziel, zodat je moeiteloos en vol licht door het leven kunt navigeren.
 • Ontwikkel Spirituele Stevigheid: Vind je kern en leef vanuit je essentie, waardoor je sterker en stabieler in het leven staat.
 • Begeleid Anderen naar een Lichter Leven: Gebruik je opgedane kennis en ervaring om anderen te helpen hun innerlijke licht te ontdekken en een lichter leven te leiden.

Schrijf je in voor onze diepgaande, online opleiding en transformeer zowel je eigen leven als dat van anderen.

Actie: Ontvang nu 50% Korting!

 • Nu voor slechts €799,- i.p.v. €1598,-*
 • (Betalen in termijnen mogelijk)*
Beoordeeld met een 9,5 (Facebook-bericht (vierkant))

Dé Transformatie van je Leven

Stel je voor dat je de sleutel hebt tot een leven vol energie, voldoening, dankbaarheid en geluk. Wat zou je ermee doen?

Zou je het gebruiken om jouw eigen leven te transformeren, of zou je het inzetten om anderen te helpen? Met de opleiding tot Holistisch Therapeut krijg je de mogelijkheid om beide te doen! Deze diepgaande opleiding brengt je in contact met je stralende kern en leert je anderen te begeleiden naar een lichter leven vanuit een holistische visie.

Wat kun je verwachten van de opleiding tot Holistisch Therapeut:

Herstel de Balans: Leer hoe je balans kunt herstellen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Hierdoor kun je volledig vanuit vertrouwen je zielspotentieel benutten.
Zeg Volmondig ‘Ja’ Tegen je Leven: Leg oude pijnen, patronen en trauma’s af en leef vol passie vanuit je hart.
Ontdek de Sleutel tot een Lichter Leven: Werk met effectieve methoden zoals systemisch werk, voorouderlijk werk, healing, loslaattechnieken en coaching.
Word een Professioneel Therapeut/Coach: Ontwikkel jezelf tot een professioneel therapeut of coach en help anderen vanuit een holistische visie geluk, heelheid en gezondheid in hun leven te brengen.

Wil je ontdekken hoe de opleiding tot Holistisch Therapeut jouw leven kan transformeren?

Plan dan een gratis online infogesprek met Natuurgeneeskundig Therapeut Jeffrey van den Dolder en zet de eerste stap naar een leven vol energie, voldoening en geluk.

Holisme als Sleutel tot een Lichter Leven

Merk je dat je het leven leeft volgens de verwachtingen van anderen? Misschien zet je voortdurend je partner, kinderen of ouders op de eerste plaats, of loop je vast in je werk. Verlang je naar een lichter leven vol zingeving, waar je dankbaarheid voelt voor wie je bent en wat je doet? Waar je werkelijk van betekenis kunt zijn voor jezelf en anderen?

Bij CompleetZijn geloven we niet in een quick fix. Wij omarmen een holistische visie om jouw doelen te bereiken. Wanneer je enkel de symptomen behandelt, komen klachten steeds weer terug en blijf je vastlopen. Door te erkennen dat alles met elkaar verbonden is, kun je de kern van je uitdagingen ontdekken en aanpakken.

In onze opleiding tot Holistisch Therapeut leer je de verbanden te zien tussen fysieke klachten en onderdrukte emoties, tussen vaste patronen en familiesystemen, en tussen huidige uitdagingen en eerdere ervaringen. Je ontwikkelt het vermogen om het geheel te zien en de kern van problemen aan te pakken, waardoor je oude pijnen kunt loslaten.

Deze holistische aanpak leidt tot een diepgaande transformatie: van leven vanuit je hoofd naar leven vanuit je hart. Hierdoor kom je stevig en verankerd thuis bij jezelf, waar jouw innerlijke licht altijd brandt. Dit licht mag je volop laten stralen, zodat je het de rest van je leven met je meedraagt en anderen ermee inspireert. Stel je voor welk positief effect dit zal hebben op je partner, kinderen en vrienden. Alles zal meer gaan stromen. Op naar een lichter leven!

Opbouw en Inhoud Opleiding Holistisch Therapeut

De opleiding tot Holistisch Therapeut biedt een diepgaande reis naar leven vanuit bewustzijn. Deze opleiding stelt je in staat om mensen op een holistische wijze te begeleiden en te helpen. Je leert de kern van klachten te herkennen en met behulp van holistische technieken balans te herstellen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau, en deze balans te versterken tot een krachtiger versie van jezelf.

Wat je kunt verwachten

Dankzij een combinatie van zelfonderzoek, inzichtelijke theorie en praktijk, ontwikkel je jezelf tot een professioneel behandelaar die volledig in contact staat met zijn of haar essentie. Onze ervaren trainers, die zelf deze transformerende reis hebben doorgemaakt en nu hun zielspotentieel volledig leven, begeleiden je door het gehele proces.

Kernmodules en Onderwerpen

Heling en Energiewerk:
– Intuïtieve vaardigheden
– Systemisch werk
– Voorouderlijk werk en traumaheling
– Coaching versus therapie
– Innerlijk kindwerk
– Loslaattechnieken en het afleggen van sluiers
– Karakterstructuren en de menselijke psyche
– Schaduwwerk
– Diepe verbinding met jouw pure liefdevolle Zijn
– Psychosomatiek en organenleer

Modules:
1. Wervelkolom:
– Uitleg en behandeling van nek, rug, bekken, schedelnaden en psoas-spier.
2. Organen:
– Uitleg en behandeling van maag, darmen, lever/galblaas, blaas, longen en bloedsomloop.
3. Hormoonhuishouding en Trauma:
– Uitleg en behandeling van lymfen, hypofyse, thalamus/hypothalamus, pijnappelklier, amygdala, schildklier, thymusklier, bijnieren en voortplantingsorganen.
4. Gewrichten:
– Uitleg en behandeling van schouders en voeten.

Nieuw in onze Appendix:
– Behandeling van benen, knieën en enkels
– Elleboog en pols
– Ogen, oren en het kaakgewricht

Jouw Transformatie

Door deze opleiding ontwikkel je jezelf tot een holistisch therapeut die niet alleen zijn of haar cliënten helpt, maar ook zelf volledig vanuit zijn of haar essentie leeft. Je verkrijgt diepgaande kennis en vaardigheden, waardoor je in staat bent om op alle niveaus heling te bieden en de balans te herstellen en versterken.

Word de krachtige, bewuste therapeut die je voorbestemd bent te zijn met onze holistische therapeut opleiding.

De opleiding tot Holistisch Therapeut bij CompleetZijn is volledig online, waardoor je de studiebelasting volledig op je eigen tempo kunt indelen. Onze cursisten hebben de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel tijd ze aan hun studie besteden, terwijl alle lesmaterialen levenslang toegankelijk blijven. Deze flexibele aanpak sluit perfect aan op de groeiende bewustzijnsontwikkeling onder mensen. Bij CompleetZijn stemmen we ons af op deze verschuiving, zodat je snel en effectief kunt werken naar je certificering als therapeut.

Intuïtieve vaardigheden: In dit onderdeel ontwikkel je je natuurlijke intuïtie en leer je hoe je deze vaardigheden kunt gebruiken in je therapeutische praktijk voor diepgaande heling.

Systemisch werk: Je leert werken met systemische dynamieken en energetische familieopstellingen om verborgen patronen en blokkades binnen familiesystemen te begrijpen en te helen.

Voorouderlijk werk en traumaheling: Dit richt zich op het helen van trauma’s die generaties lang zijn doorgegeven, en op het herstellen van verbindingen met voorouders voor diepgaande genezing.

Coaching versus therapie: Het onderscheid tussen coaching en therapie wordt uitgediept, waarbij de focus ligt op begeleidingstechnieken die gericht zijn op empowerment en zelfrealisatie.

Innerlijk kindwerk: Je leert hoe je het innerlijke kind kunt erkennen, helen en integreren als essentieel onderdeel van het helingsproces.

Loslaattechnieken en het afleggen van sluiers: Deze technieken worden besproken en toegelicht om emotionele, mentale en energetische sluiers los te laten, zodat de ware essentie en potentieel van individuen kunnen worden onthuld.

Karakterstructuren en de menselijke psyche: Het begrijpen van verschillende karakterstructuren helpt bij het analyseren en transformeren van gedragspatronen en diepgewortelde overtuigingen.

Schaduwwerk: Dit werk richt zich op het onderzoeken en integreren van verborgen aspecten van het zelf, voor een vollediger en authentieker leven.

Diepe verbinding met jouw pure liefdevolle Zijn: Het cultiveren van een diepe verbinding met de essentie van liefde en het Zijn, als kern van heling en persoonlijke groei.

Psychosomatiek en organenleer: Begrip van hoe emoties en psychologische patronen zich manifesteren in het lichaam en de organen, en hoe deze kennis kan worden toegepast in therapeutische interventies.

Bovenstaande is volledig verweven in elke stap in deze opleiding en wordt ook uitgebreid besproken in de drie bijbehorende werkboeken (basismodule, verdiepingsmodule & de Appendix) en de live Q&A elke woendsdag.

Modules:

 1. Wervelkolom: In deze module wordt de anatomie van de wervelkolom behandeld, samen met specifieke technieken voor heling en behandeling van nek, rug, bekken, schedelnaden en de psoas-spier.

 2. Organen: Hier leer je over de functies van de belangrijkste organen zoals maag, darmen, lever/galblaas, blaas, longen en bloedsomloop, en technieken voor hun heling en behandeling.

 3. Hormoonhuishouding en Trauma: Deze module behandelt de complexe systemen van de hormonen en de invloed van trauma op lymfen, hypofyse, thalamus/hypothalamus, pijnappelklier, amygdala, schildklier, thymusklier, bijnieren en voortplantingsorganen.

 4. Gewrichten: Hier krijg je inzicht in de anatomie van de schouders en voeten, met specifieke behandelingstechnieken voor heling.

Nieuw in onze Appendix:

 • Behandeling van benen, knieën en enkels
 • Elleboog en pols
 • Ogen, oren en het kaakgewricht

Deze uitgebreide modules en aanvullingen bieden een holistische benadering voor therapeuten om diepgaande heling te faciliteren en het welzijn van hun cliënten te bevorderen.

De perfecte synergie van Theorie en Praktijk voor Optimaal Leerrendement

Bij CompleetZijn geloven we sterk in de kracht van een gebalanceerde combinatie van theoretische kennis en praktische toepassing. Elke module in onze uitgebreide online leeromgeving is zorgvuldig samengesteld met een gedetailleerde syllabus die diepgaande informatie biedt over alle les- en themaonderwerpen. Daarnaast vind je per module meditaties en instructievideo’s om je leerproces te verrijken.

We  moedigen je aan om het geleerde direct toe te passen door te werken met oefencliënten. Zo leg je een stevig fundament voor je vaardigheden en word je een bekwaam professional op het gebied van Zijnsoriëntatie, holisme, intuïtieve ontwikkeling en coachingtechnieken.

Met de krachtige tools die je in de duidelijke videos, het uitgebreide lesmateriaal en jouw persoonlijke ervaringen opdoet, kun je authentiek leiderschap tonen op je eigen bewustwordingsreis.

Tevens bieden wij op diverse locaties in Nederland en België de mogelijkheid om in de praktijk de geleerde technieken te oefenen en/of aan te sluiten bij de LIVE trainingen.

Ontdek het Totaalpakket Energetisch Traject/Holistisch Therapeut

Mis deze unieke kans niet om je reis naar innerlijke transformatie voort te zetten en jezelf te bevrijden van belemmerende patronen. Schrijf je vandaag nog in voor ons live energetisch traject en transformeer je leven op diepgaande wijze.

Dit uitgebreide energetische traject biedt een zorgvuldig samengesteld programma van zeven dagen:

1. Drie dagen Lijfkracht- en Systeemherstel: Versterk je fysieke en energetische fundament en herstel balans in je systeem.
2. Drie dagen Verdieping Lijfkrachtherstel: Duik dieper in de technieken voor duurzame energiebalans en herstel.
3. Eén dag Workshop SoulBodyFusion®: Integreer je ziel en lichaam voor een complete energetische harmonie.

Met deze drie krachtige technieken ben je volledig uitgerust om je eigen praktijk te starten en anderen te begeleiden op hun pad naar heelheid en welzijn.

Kosten en Voordelen
Het totaalpakket biedt niet alleen een waardevol live traject, maar omvat ook de Complete Online Opleiding tot Holistisch Therapeut ter waarde van €799.

– Investering LIVE energetisch traject: €999
– Investering ONLINE opleiding: €799
– Totaalprijs: €1798
– Pakketkorting: – €200
Jouw prijs: €1598

Dit totaalpakket biedt je een korting van €200 en is een investering in jouw persoonlijke en professionele groei als holistisch therapeut. 

Direct Toegang tot Online Materialen

Bij inschrijving verzeker je je van deelname aan dit transformatieve traject en krijg je direct toegang tot de online materialen.

Voor de data van de live trainingen en meer informatie, verwijzen we je graag naar deze pagina: Live Training Lijfkracht en Systeemherstel.

Hier zijn de vijf principes van onze opleiding Holistisch Therapeut, ontworpen om diepgaande groei te bevorderen:

1. Psychosomatiek
Begrijp wat jouw klachten eigenlijk vertellen en hoe ze allemaal met elkaar samenhangen. Leer je lichaam te lezen als een open boek, essentieel voor genezing en welzijn.

2. Zijnsoriëntatie
Kom thuis bij jezelf en leef vanuit je ware essentie. Door Zijnsoriëntatie laat je oude patronen en overtuigingen los, en omarm je een leven vol licht en liefde.

3. Holisme
Alles is verbonden als onderdeel van een groter geheel. Onze benadering richt zich op het behandelen van de oorzaak van klachten, niet alleen de symptomen. Systemisch werk vormt hierbij een essentieel onderdeel.

4. Intuïtie
Ontwikkel sterkere intuïtieve vaardigheden om vanuit je innerlijke stem te handelen en te werken, geleid door zuiver gevoel en inzicht.

5. Coachvaardigheden, methodieken en technieken
Verrijk je vaardigheden met een breed scala aan technieken en methodes. Tijdens de opleiding bouw je jouw eigen ‘gereedschapskist’ op, waarbij je ontdekt wat het beste past bij jouw unieke benadering als Holistisch Therapeut.

Bij CompleetZijn geloven we dat elk individu in zijn essentie al compleet en heel is, zoals onze naam al suggereert. Wij streven ernaar om niet alleen kennis en vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om jouw unieke gaven en talenten te ontdekken en te benutten. Onze missie is om een warme, veilige omgeving te bieden waar je thuis kunt komen bij je ware zelf: stralend en licht.

Wij bieden een breed scala aan methoden en technieken, met een sterke focus op jouw persoonlijke en spirituele groei. Onze cursisten ervaren na onze programma’s:

 • De grootste transformatie van hun leven en een moeiteloze navigatie door het leven.
 • Diepgaand begrip en trouw aan hun essentiële zelf, waardoor zij hun volledige zielspotentieel kunnen leven.
 • Veerkracht en vertrouwen om elke uitdaging aan te gaan.
 • Vermogen om emoties te herkennen, omarmen en reguleren voor een lichter leven.
 • Energie en spirituele stabiliteit om er volledig te zijn voor familie, kinderen en vrienden.
 • Loslaten van oude patronen en trauma’s, waardoor het leven weer vrij kan stromen.
 • Vertrouwen op intuïtie als leidraad voor beslissingen.
 • Positieve veranderingen in hun partners, die aanvankelijk sceptisch waren maar nu de lichtheid ervaren.
 • Voorkoming van overdracht van trauma’s op kinderen, waardoor zij volop kunnen genieten van hun kindertijd.

Via zelfonderzoek, inzichten en persoonlijke coaching tijdens onze lessen, groei je uit tot een bewuste lichtleider die de regie heeft over zijn eigen leven. Zo ben je in staat anderen te helpen hetzelfde te bereiken vanuit jouw kracht.

Gemiddeld waarderen onze cursisten onze online opleiding en persoonlijke begeleiding met een 9,5!

Klaar voor een lichter leven? Schrijf je dan NU in!

Ontmoet Jeffrey van den Dolder: Jouw Gids in Natuurlijke Geneeskunde en Holistische Therapie

Maak kennis met Jeffrey van den Dolder, de drijvende kracht achter onze uitgebreide online opleiding. Met meer dan 14 jaar ervaring in Natuurgeneeskunde en Holistische Therapie heeft Jeffrey zijn expertise ontwikkeld in zijn eigen centrum, ‘Het Centrum voor Lijfkrachtherstel’, in Nederland.

Vanuit het prachtige Costa Rica leidt Jeffrey persoonlijk onze opleiding. Zijn passie voor natuurlijke geneeswijzen en holistische therapieën vormt de kern van ons lesprogramma. Elke woensdag om 19:00 kun je hem live volgen tijdens een Q&A-sessie, waarin hij zijn kennis deelt en vragen beantwoordt.

Jeffrey van den Dolder staat klaar om je te inspireren en begeleiden naar een gezonder en gebalanceerder leven. Ontdek zijn expertise en stap in een nieuwe wereld van welzijn en vitaliteit.

Voor wie is de online opleiding tot Holistisch Therapeut?

Ben je klaar voor de boeiende reis van de opleiding tot Holistisch Therapeut? Deze unieke opleiding opent de deuren naar het begeleiden van anderen op hun weg naar een vervuld leven, waar geluk en balans centraal staan. In een wereld waarin stress en vervreemding toenemen, groeit de behoefte aan holistisch therapeuten exponentieel. Als toekomstig Holistisch Therapeut vervul je niet alleen een essentiële rol, maar ook een inspirerende.

Deze opleiding is perfect voor wie droomt van een eigen (coaching)praktijk, maar ook voor (para)medici, HR-managers, artsen, verpleegkundigen, en andere professionals die hun kennis willen verdiepen en hun vaardigheden willen verrijken. Tijdens dit avontuur verwerf je niet alleen innovatieve technieken, maar ontwikkel je ook jezelf op persoonlijk en professioneel vlak.

Stap voor stap leer je diepgaande methoden en krijg je waardevolle inzichten die je helpen bij het ontwikkelen van een holistische benadering in je werk en leven. Of je nu anderen wilt begeleiden naar welzijn of juist je eigen groei en inzicht nastreeft, deze opleiding biedt je de tools en het vertrouwen om het maximale uit jezelf, je praktijk en je werk te halen.

Wat zeggen anderen over deze opleiding?

Praktische Informatie

Overweeg je om je carrière als Holistisch Therapeut te beginnen? Onze online opleiding biedt een uitstekende kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je praktijk te starten. Normaal kost deze waardevolle cursus 1598 euro, maar nu bieden we een speciale aanbieding voor slechts 799 euro. Bovendien kun je ervoor kiezen om dit bedrag te spreiden over 8 termijnen van 100 euro, waardoor het financieel haalbaarder wordt.

We begrijpen dat de kosten een uitdaging kunnen zijn, daarom willen we graag een financiële drempel wegnemen. Neem voor meer informatie over onze termijnregeling contact met ons op via info@compleetzijn.nl. Investeer vandaag nog in je toekomst als Holistisch Therapeut en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Toelating tot de Online Opleiding tot Holistisch Therapeut

Bij onze online opleiding tot Holistisch Therapeut verwelkomen we studenten met een passie voor holisme, spirituele interesse, empathie, doorzettingsvermogen en probleemoplossend vermogen. Geen specifieke vooropleiding is vereist, omdat we geloven dat motivatie en persoonlijke eigenschappen essentieel zijn voor succes in dit vakgebied.

Affiniteit met holisme is een kernaspect van onze opleiding, waarbij we een holistische benadering van gezondheid en welzijn bevorderen. Dit omvat het begrip van de verbondenheid tussen lichaam, geest en ziel, en de vaardigheid om deze principes toe te passen in therapeutische praktijken.

Spirituele interesse wordt gewaardeerd, omdat het een dieper begrip en respect voor de innerlijke groei en spirituele ontwikkeling van zowel therapeuten als cliënten bevordert. Empathie is cruciaal voor het opbouwen van sterke therapeut-cliëntrelaties en het begrijpen van de unieke behoeften van individuen.

Doorzettingsvermogen is nodig omdat het pad van holistisch therapeut zijn, zoals elk ander beroep in de gezondheidszorg, toewijding en voortdurende persoonlijke ontwikkeling vereist. Probleemoplossend vermogen stelt therapeuten in staat om effectief te reageren op diverse uitdagingen en om creatieve oplossingen te vinden voor complexe situaties.

Kortom, onze online opleiding staat open voor gemotiveerde individuen die klaar zijn om hun passie voor holisme te combineren met praktische vaardigheden en een diepgaand begrip van menselijke gezondheid en welzijn. We nodigen je uit om deel te nemen aan een inspirerende reis naar het worden van een Holistisch Therapeut.

Na succesvolle afronding van alle modules en het afrondingsgesprek met ontwikkelaar van de opleiding Jeffrey van den Dolder, ontvang je het felbegeerde certificaat van deelname aan de online opleiding tot Holistisch Therapeut. Dit certificaat is niet alleen een erkenning van jouw toewijding en vaardigheden, maar ook een waardevol bewijs van jouw bekwaamheid in het holistisch benaderen van therapie en coaching.

Het certificaat toont aan dat je de essentiële kennis hebt verworven om holistische principes toe te passen in praktijksituaties. Tijdens de opleiding heb je niet alleen geleerd over innovatieve therapeutische technieken, maar ook intensief gewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele vaardigheden.

Het afrondingsgesprek en de casusbesprekingen met Jeffrey van den Dolder bieden een waardevolle gelegenheid om je verworven kennis en vaardigheden toe te passen en te bespreken met een ervaren professional. Dit helpt niet alleen bij het verfijnen van je therapeutische aanpak, maar biedt ook een laatste evaluatie van je competenties voordat je het certificaat ontvangt.

Kortom, het certificaat van deelname aan de online opleiding tot Holistisch Therapeut is een belangrijke mijlpaal die je professionele geloofwaardigheid versterkt en je klaarstoomt voor een succesvolle carrière in de holistische gezondheidszorg.

Trainer van deze opleiding

Jeffrey van den Dolder

Ongeveer 20 jaar geleden begon mijn reis als docent in de jeugdpsychiatrie. Gedurende mijn carrière heb ik mijn expertise als gedragskundige toegepast in diverse onderwijsinstellingen, zorginstellingen en crisisopvangen. Daarnaast heb ik als muzikant opgetreden in verschillende bands, van festivals tot theaters en andere evenementen.

Toen ik me verdiepte in de energetische geneeskunde viel alles op zijn plek. Ik startte mijn eigen praktijk, die al snel uitgroeide tot een volledig behandel- en opleidingscentrum in de energetische en holistische geneeskunde.

Na meer dan 12 jaar heb ik al deze kennis toegankelijk gemaakt voor iedereen in het Holistisch Therapeut programma. Mijn missie is nu om mensen bewust te maken van hun innerlijke kracht, waar ze zich misschien nog niet volledig bewust van zijn.

De kracht om te helen,
De kracht om te vertrouwen,
De kracht om vrij en voluit te leven,
De kracht om al je dromen waar te maken.

Momenteel werk ik via CompleetZijn als coach, opleider, bewustmaker, therapeut, schrijver en spreker. Ik sta open voor alles wat het leven te bieden heeft en kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan!

Veelgestelde vragen

Nee, elk onderwerp en elke module wordt onderwezen vanaf de kern en bij stap 1 en vraagt geen kennis vooraf.

Deze cursus is volledig in jouw eigen tijd te volgen, in jouw eigen tempo. Het is zo opgezet dat je kan pauzeren, herhalen en vooruit kijken naar behoeven.

Natuurgeneeskundig Therapeut en Gedragsexpert Jeffrey van den Dolder heeft de volledige cursus geschreven naar aanleiding van diverse opleidingen in Energetische Geneeskunde. Verder bouwt hij op een meer dan 14  jaar lange ervaring in behandelen en training geven in zijn eigen Centrum voor Lijfkrachtherstel.

Jij zal leren om een volledige succesvolle energetische behandeling te geven, inclusief de oorzaak/psychosomatiek van elke denkbare klacht achterhalen. Je wordt getraind in het opzetten van een eigen praktijk (indien gewenst) en leert het lijf lezen als open boek. Tevens behandelen we het cliënt-contact en het opzetten van een behandelplan.

Wanneer jij jouw eigen praktijk hebt en niet voldoende cliënten hebt om van rond te komen of je loopt vast in behandelingen en komt maar niet tot de kern? Dan ja! Je hebt deze cursus nodig. Hoe jij doorbraken bij jouw cliënten teweeg brengt en cliënten aantrekt om jouw praktijk een kans van slagen te geven is essentieel.

Jazeker, iedereen die de cursus doet/heeft gedaan krijgt exclusieve toegang aangeboden tot de Facebook Groep Lijfkracht- en Systeemherstellers om vragen uit te wisselen, tips te delen/ontvangen en het plannen van oefendagen. Ook is er de mogelijkheid om een driedaagse Lijfkracht- en Systeemherstel training bij te wonen in Zwevegem, België. Dit laatste is tegen een meerprijs.

Jazeker, na doorlopen van de volledige cursus nodigt Jeffrey jou uit voor een eindgesprek en ontvang je via email een persoonlijk certificaat van deelname.

Jazeker is dat een mogelijkheid! In overleg kunnen we je de mogelijkheid aanbieden om 8 maandelijkse (4 wekelijks) termijnen van € 100 te hanteren. Hiervoor stellen we dan een simpele overeenkomst op.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht via WhatsApp op

 +506 6329 7270