Leer genezen met handen, hoofd & hart in onze Unieke Online Opleiding tot Holistisch Therapeut

Welkom in de wereld van Holistische therapie. In deze online opleiding vind je alles over de oerkracht tot herstel die in onze blauwdruk ligt opgeslagen. Welke boodschap schuilt er onder een klacht?
De wortel van het gezondheidsprobleem..

€1598

€799

TIJDELIJKE AANBIEDING

Jeffrey & Mandy van den Dolder

Natuurgeneeskundig Therapeuten en Mindset Mentors

Eigenaren CompleetZijn

Onze opleiding behandelt de volgende modules

Wat Krijg Ik Nog Meer In Deze Opleiding?

Video afspelen

Tijdelijke aanbieding! - Meld je nu aan voor maar €799!

Begeleiding door een bewezen Professional

Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel en daarom zal je ervaren dat onze professionals 24/7 voor jou klaarstaan om jou in elke stap te begeleiden. Zelfs nadat je de cursus volledig doorlopen hebt!

Natuurgeneeskundig Therapeut 

Grondlegger energetische behandelmethode Lijfkrachtherstel.

Wat zeggen andere professionals?

Collega therapeuten en praktijkhouders die de cursus online doorlopen hebben.

Annemieke van Beeren
Energetisch Therapeute bij Praktijk Gaia
5/5

“Ik was al langer bezig met het bewandelen op het pad van zelfontwikkeling tot ik op YouTube Compleet zijn tegen kwam.

Dat is nu al 3 jaar geleden. De video’s die ik bekeek maakte mij nieuwsgierig en mijn interesse werd getriggerd en het resoneerde helemaal voor mij. Ik heb toen de lijfkracht herstel cursus gevolgd.

Het fijne van deze cursus is dat je alle tijd kan nemen zolang je wil om deze cursus leren. Na 1.5 jaar was ik er klaar voor om mijn certificaat te kunnen ontvangen.

En nu ben ik bezig om mijn eigen praktijk op te bouwen waar ik zeer dankbaar voor ben.

Jeffrey en Mandy zijn fijne coaches ze zijn lief en geduldig en nemen de tijd voor je. Als je vragen hebt krijg je super snel antwoord wat heel fijn is.

De video calls zijn ook heel fijn om met Jeffrey te praten. Jeffrey en Mandy zijn 2 toppertjes die in mijn leven een mooie verandering hebben gebracht. En de nazorg is een dikke 10 waard.

En na dat ik mijn certificaat had ontvangen Staan ze nog steeds voor me klaar. Ik ben super blij en trots dat ik deze cursus gevolgd hebt. En dankbaar voor Jeffrey en Mandy wat ze mij hebben geleerd.

Heel simpel het is een verrijking in mijn leven.”

Manon Mebus
Energetisch Therapeute en Zorgprofessional bij Amarijn
5/5

“Ik leer veel van de video’s. Heel veel bruikbare informatie. Zou verplichte kost op school moeten zijn.😉 Moet denken aan de Regenesis behandeling die ik een keer mocht ontvangen. Erg mooi dat ik het mij nu eigen kan maken. Bijzonder hoe een cirkeltje rond wordt.”

Shanna Verdonck
Energetisch Therapeute en Trainer bij Praktijk Helder Leven
5/5

“Het pakket tot Holistisch Therapeut heeft voor mij persoonlijk mijn basis gevormd, mijn fundament waarop ik als energetisch therapeut op fungeer.

Het heeft me vooral heel veel bijgebracht op het vlak van waar een klacht zich uit, wat eronder kan liggen. Waardoor je dus deze klacht ervaart, welke emotie ermee gepaard gaat.

Jeffrey legt dit ook ontzettend goed uit in heldere taal in dit LKH pakket en niet onbelangrijk, het is aangenaam om te luisteren naar het enthousiasme waarmee Jeffrey dit allemaal brengt.

De filmpjes kan je ook regelmatig herbekijken wat ook een houvast is. Ik ben alvast heel dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is en vooral waar het me gebracht heeft nu. 🙏🏻”

Veelgestelde vragen

Nee, elk onderwerp en elke module wordt onderwezen vanaf de kern en bij stap 1 en vraagt geen kennis vooraf.

Deze cursus is volledig in jouw eigen tijd te volgen, in jouw eigen tempo. Het is zo opgezet dat je kan pauzeren, herhalen en vooruit kijken naar behoeven.

Natuurgeneeskundig Therapeut en Gedragsexpert Jeffrey van den Dolder heeft de volledige cursus geschreven naar aanleiding van diverse opleidingen in Energetische Geneeskunde. Verder bouwt hij op een 13 jaar lange ervaring in behandelen en training geven in zijn eigen Centrum voor Lijfkrachtherstel.

Jij zal leren om een volledige succesvolle energetische behandeling te geven, inclusief de oorzaak/psychosomatiek van elke denkbare klacht achterhalen. Je wordt getraind in het opzetten van een eigen praktijk (indien gewenst) en leert het lijf lezen als open boek. Tevens behandelen we het cliënt-contact en het opzetten van een behandelplan.

Wanneer jij jouw eigen praktijk hebt en niet voldoende cliënten hebt om van rond te komen of je loopt vast in behandelingen en komt maar niet tot de kern? Dan ja! Je hebt deze cursus nodig. Hoe jij doorbraken bij jouw cliënten teweeg brengt en cliënten aantrekt om jouw praktijk een kans van slagen te geven is essentieel.

Jazeker, iedereen die de cursus doet/heeft gedaan krijgt exclusieve toegang aangeboden tot de Facebook Groep Lijfkracht- en Systeemherstellers om vragen uit te wisselen, tips te delen/ontvangen en het plannen van oefendagen. Ook is er de mogelijkheid om een driedaagse Lijfkracht- en Systeemherstel training bij te wonen in Zwevegem, België. Dit laatste is tegen een meerprijs.

Jazeker, na doorlopen van de volledige cursus nodigt Jeffrey jou uit voor een eindgesprek en ontvang je via email een persoonlijk certificaat van deelname.

Jazeker is dat een mogelijkheid! In overleg kunnen we je de mogelijkheid aanbieden om 8 maandelijkse (4 wekelijks) termijnen van € 100 te hanteren. Hiervoor stellen we dan een simpele overeenkomst op.

© 2024 ROOPI. All rights reserved

Start de praktijk van jouw dromen!

Professionaliseer jouw behandelingen en trek die gewenste klantenstroom aan!