Holistisch voor baby/jonge kind

Jouw kindje altijd en overal helpen bij ongemakken?

Welkom bij CompleetZijn, waar we de kunst van holistische geneeskunde voor baby’s en jonge kinderen omarmen.

Uit de befaamde Lijfkrachtherstel-methode is enkele jaren geleden een inspiratie ontstaan – een roep van onze cursisten, deelnemers en trainers om deze benadering ook toe te passen op de meest kwetsbare levens: die van onze allerkleinsten. Zo zag onze cursus Holistische Geneeskunde voor baby’s en jonge kinderen het levenslicht.

Het begroeten van nieuw leven is een epische reis, bezaaid met uitdagingen, triomfen en betovering. Maar het brengt ook een golf van verantwoordelijkheid, zorgen, en ja, soms slapeloze nachten en angstige momenten met zich mee. Vaak is het de onzekerheid over wat te doen die ouders, vooral in de beginfase, het meest uit evenwicht brengt.

In onze korte cursus bieden we praktische vaardigheden aan die essentieel zijn voor deze bijzondere reis. Onze technieken zijn gericht op (pasgeboren) baby’s en jonge kinderen tot ongeveer 6 jaar oud, en ze zijn ontworpen om jullie als ouders en verzorgers de nodige tools te geven om altijd hulp te kunnen bieden, ongeacht de situatie.

Bij CompleetZijn streven we ernaar om een veilige haven te zijn, waar ouders en verzorgers de nodige kennis kunnen vergaren om de reis van het ouderschap met vertrouwen en veerkracht tegemoet te treden. Ontdek hoe onze cursus Holistische Geneeskunde voor baby’s en jonge kinderen jou kan ondersteunen.

Ontdek effectieve technieken voor het welzijn van jouw kind

Welkom bij onze praktijk, waar we gespecialiseerd zijn in het bieden van professionele ondersteuning voor zowel pasgeboren baby’s als oudere kinderen tot en met 6 jaar oud. Onze unieke technieken hebben bewezen resultaten behaald bij een breed scala aan klachten, waardoor ouders en verzorgers verlichting vinden en kinderen optimaal gedijen.

Bij pasgeboren baby’s zijn onze technieken effectief gebleken bij het aanpakken van veelvoorkomende problemen zoals overmatig huilen, overstrekken, buikkrampjes, reflux, spugen, slapeloosheid en voorkeurshouding. Door onze doelgerichte aanpak kunnen ouders zich geruster voelen, wetende dat hun kleintje de juiste zorg ontvangt.

Maar onze expertise reikt verder dan alleen de vroege babyfase. Voor oudere kinderen tot en met 6 jaar oud bieden wij effectieve interventies die helpen bij het voorkomen van driftbuien, verstoord slaapgedrag, problemen met zindelijk worden, verstoord eetgedrag, veel huilbuien en drukte in het hoofd. Door vroegtijdig te interveniëren, kunnen we de ontwikkeling van je kind in de juiste richting sturen en een solide basis leggen voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Benieuwd naar hoe onze technieken jou en je kind kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we samen kunnen werken aan het welzijn van jouw kostbaarste goed.

Waarom deze cursus?

Ontdek de kracht van de online cursus “Holistische Geneeskunde voor baby en jonge kind”. Hier leer je niet alleen waarom bepaalde klachten bij kinderen optreden, maar krijg je ook toegang tot een scala aan technieken die je thuis veilig, pijnloos, en praktisch altijd en overal kunt toepassen.

Deze cursus biedt een unieke kans om direct je kennis in de praktijk te brengen. Stel je voor hoe bijzonder het is om zelf je kindje te kunnen helpen, of om deze waardevolle vaardigheden professioneel in te zetten binnen jouw praktijk.

De technieken die je leert zijn geschikt voor (pasgeboren) baby’s, peuters en kleuters, en worden al met groot succes toegepast in talloze huishoudens en praktijken. Neem de stap naar effectieve hulpverlening voor de kleintjes in je leven, en ontdek de mogelijkheden van deze cursus vandaag nog.

Holistische Behandeling voor baby en jonge kind

In elke situatie op elk moment van hulp kunnen zijn voor je kleintje.
Uniek in zijn soort!