Boost je Body & Mind met Lijfkrachtherstel! 🌟

Welkom bij CompleetZijn, waar we ons richten op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut Jeffrey van den Dolder en ik ben verheugd om je te introduceren aan onze revolutionaire methode: Lijfkrachtherstel. In deze uitgebreide blogpost ontdek je hoe je met deze techniek superkrachtige energie kunt opwekken die je cellen herstelt en je lichaam en geest weer laat stralen. 🌱✨

Wat is Lijfkrachtherstel?

Lijfkrachtherstel is een unieke techniek die je helpt om de energie in je cellen en bewustzijn te activeren, net zoals oude culturen dat deden. Deze techniek maakt gebruik van Blue Dot Energy, een oer-energie die je helpt om emotionele, spirituele, mentale en lichamelijke blokkades te doorbreken. En het beste van alles? Het is eenvoudig te leren en toe te passen in je dagelijks leven.

Hoe werkt het?

De basis van Lijfkrachtherstel ligt in de activering van de Blue Dot Energy. Deze energiebron bevindt zich in ons lichaam en kan worden geactiveerd door middel van specifieke technieken en oefeningen. Denk hierbij aan ademhalingstechnieken, visualisaties en meditatie. Wanneer deze energie eenmaal is geactiveerd, begint deze te werken op cellulair niveau, waardoor zieke cellen worden getransformeerd in gezonde cellen.

 • Ademhalingstechnieken: Door diepe, bewuste ademhaling stimuleer je de energiestroom in je lichaam.
 • Visualisaties: Door het visualiseren van Blue Dot Energy in je lichaam, kun je deze energie activeren en sturen naar gebieden die genezing nodig hebben.
 • Meditatie: Regelmatige meditatie helpt om je geest te kalmeren en je energie te focussen.

Waarom nu?

In de drukke tijden waarin we leven, is het vinden van balans en het behouden van onze gezondheid belangrijker dan ooit. Stress, vervuiling en een hectische levensstijl kunnen een tol eisen op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Hier komt Lijfkrachtherstel om de hoek kijken. Met deze methode kun je je immuunsysteem een boost geven, je innerlijke rust terugvinden en je algehele welzijn verbeteren.

Voordelen van Lijfkrachtherstel

 • Versterkt immuunsysteem: Door het activeren van de Blue Dot Energy wordt je immuunsysteem versterkt, waardoor je beter bestand bent tegen ziekten en infecties.
 • Verbeterde mentale helderheid: De technieken helpen om mentale blokkades te doorbreken, wat leidt tot verbeterde concentratie en helderheid van geest.
 • Diepe ontspanning: Regelmatige beoefening van Lijfkrachtherstel zorgt voor een diepe staat van ontspanning, wat helpt bij het verminderen van stress en angst.
 • Algehele balans: Door het harmoniseren van lichaam en geest, voel je je meer in balans en verbonden met jezelf en je omgeving.

Bij CompleetZijn bieden we een GRATIS LIJFKRACHTACTIVATIE aan om je op weg te helpen. Deze activatie helpt je om de Blue Dot Energy in je lichaam te activeren en zo je gezondheid en welzijn te verbeteren. 🌸💖

De Methode Lijfkrachtherstel

Onze methode is een next-level benadering van zelfheling. Het is ontworpen om je te helpen bij het herstellen van je lichaam en geest door gebruik te maken van oer-energie. Tijdens onze online cursus tot Holistisch Therapeut leer je alle ins en outs van Lijfkrachtherstel en hoe je deze technieken kunt toepassen om anderen te helpen.

Wat leer je in de cursus?

 • Grondige kennis over Lijfkracht: Leer hoe deze oer-energie werkt en hoe je deze kunt activeren.
 • Praktische oefeningen en technieken: Ontdek hoe je de energie in je cellen kunt stimuleren en blokkades kunt doorbreken.
 • Holistische benadering: Begrijp hoe je lichaam, geest en ziel met elkaar in verbinding staan en hoe je deze in balans kunt brengen.
 • Zelfheling en behandeling van anderen: Leer hoe je deze technieken kunt gebruiken om niet alleen jezelf te helen, maar ook anderen te helpen.

Onze online cursus is toegankelijk voor iedereen, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt in de natuurgeneeskunde. Het is tijd om je innerlijke kracht te ontdekken en te stralen als nooit tevoren.

Ready to Glow? ✨💫

Bij CompleetZijn geloven we dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar volle potentieel te bereiken. Met Lijfkrachtherstel kun je je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau tillen. Doe mee met onze cursus en ontdek de kracht van Blue Dot Energy. Boost je body & mind en ervaar de transformatie.

Lijfkrachtherstel #BlueDotEnergy #HolisticHealing #BoostYourImmune #MindBodyBalance #SelfHealing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *