Durf jij naar de stem van jouw intuïtie te luisteren?

Sta je op het punt om jouw intuïtie te omarmen en een nieuwe koers te varen? 💫

CompleetZijn is ontstaan uit een diepgeworteld verlangen om een verbinding te creëren tussen conventionele en alternatieve geneeskunde.

Onze reis begon met een eenvoudige vraag die een diepere roeping in ons ontwaakte – een drang om onze eigen weg te banen in het opleiden van anderen.

Jeffrey’s tocht in de holistische geneeskunde begon vroeg, als behandelaar en trainer van zijn eigen unieke methode, Lijfkrachtherstel. Maar het was pas na zijn persoonlijke strijd met scoliose en de ontdekking van alternatieve geneeswijzen dat zijn pad een radicale wending nam.

Na zijn eigen genezing besloot Jeffrey zijn kennis te verdiepen en volgde hij een volledige opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut. Hij opende zijn eigen praktijk en deelde zijn kennis door sessies en cursussen te geven.

Maar het was de drang om een nieuwe generatie therapeuten te inspireren die hem echt in beweging bracht – een missie die rechtstreeks uit zijn ziel leek te komen.

Bij CompleetZijn geloven we dat het volgen van je intuïtie je naar jouw unieke bestemming leidt, met het universum als jouw bondgenoot. 💫

In onze opleidingen krijg je niet alleen een uitgebreide gereedschapskist aan technieken, maar ook de kans om jouw intuïtieve gaven te ontwikkelen.

Durft jouw innerlijke stem te volgen? 🌟🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *