En we zijn LIVE!

### Speciale Aankondiging voor Therapeuten en Nieuwe Cliënten!

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk aangebroken: de langverwachte appendix met gloednieuwe onderwerpen staat nu LIVE in de online omgeving van de opleiding tot Holistisch Therapeut. Dit is geen gewone update, dit is een fantastische uitbreiding waar we onze onverdeelde aandacht in hebben gestoken!

Terwijl we al een indrukwekkend scala aan modules aanbieden, gaat deze appendix nog een stapje verder. We hebben deze nieuwe onderwerpen zelfs niet eens behandeld tijdens de LIVE trainingen – ja, je leest het goed, dit is echt exclusief!

Sta op het punt om de geheimen te onthullen van het behandelen van de benen, knieën en enkels, elleboog en pols, ogen, oren en het kaakgewricht. Dit is de kers op de taart van jouw therapeutische vaardigheden!

Voor onze toegewijde studenten: vanaf vandaag is deze schat aan kennis voor jou beschikbaar om te verkennen en toe te passen. En voor degenen die nog twijfelen om de sprong te wagen: we hebben goed nieuws voor jou! Je krijgt automatisch toegang tot deze appendix wanneer je besluit om de opleiding te volgen, en dit alles voor maar €100 per maand.

Klaar om je therapeutische reis te verrijken met deze onmisbare toevoegingen? Stuur ons een e-mail op info@compleetzijn.nl en laat ons weten dat je er klaar voor bent!

Met opwinding en anticipatie,

Het CompleetZijn Team,
Jeffrey & Mandy

#HolistischTherapie#NieuweAppendix#TherapieTraining#TherapieUitbreiding#HolisticHealing#TherapeutischeKennis#CompleetZijn#TherapieUpdates#HolisticWellness#TherapeutischeVaardigheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *