Weer Een Lege Agenda Deze Week…

🔥💥 Weet je, soms voelt het alsof je keer op keer tegen een muur loopt. Geen reactie op je content, geen klanten in je nieuwe praktijk, misschien zelfs een eerdere business die de plank missloeg. Het voelt als een rugzak vol met mislukkingen die je met je meezeult.

Maar luister, we begrijpen je. We weent hoe het is. Mensen zien ons nu en denken: “Wow, Jeffrey & Mandy, jullie gaan lekker! Jullie zijn overal online…”

En ja, het gaat goed nu. Maar weet je wat? Ook wij hebben onze deel van tegenslagen gehad. Weet je nog van onze eerdere Hygiëne Sleeve business, de magnesiumkristallen, of de blog voor Nederlanders die naar Costa Rica wilden vertrekken? Niemand herinnert zich die, behalve wij.

Wat mensen niet zien, is dat wij:

…nog steeds duizenden euro’s aan ongebruikte sokken in Nederland hebben liggen.

…in het begin van CompleetZijn flink onderuit zijn gegaan door te goed van vertrouwen te zijn, en dat heeft ons mentaal veel gekost.

…tientallen duizenden hebben geïnvesteerd zonder ook maar één sale te maken.

Genoeg reden voor een flinke pity party, toch?

Maar weet je, ALLES heeft bijgedragen aan wat we vandaag doen.

Elke euro en elke minuut die we investeerden in bedrijven die niets opleverden, behalve dat we struikelden.

Het zijn de mensen die keer op keer onderuit gaan en toch weer opstaan die uiteindelijk succesvol zijn. Hard gaan komt na opstaan.

Wij deden dat, en doen dat nog steeds. Vallen, opstaan, doorgaan. Repeat.

Ben je teleurgesteld dat jouw praktijk niet oplevert wat je ervan verwachtte? Wil je weten hoe wij je kunnen helpen? Laat het ons weten. In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag welke stappen wij hebben gezet, en nog steeds zetten.

Laat een reactie achter met “FREEDOM” en we nemen contact met je op voor een GRATIS strategiegesprek. 💪📈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *