Holistische methode Systeemherstel

Ontgrendel jouw energie, herstel balans en omarm de vrijheid van welzijn.

Welkom bij de Unieke ONLINE CURSUS SYSTEEMHERSTEL! Ontdek een revolutie in zelfzorg, exclusief verkrijgbaar in onze webshop. Speciaal ontworpen om jou te begeleiden door de ups en downs van het dagelijks leven.

In het hectische leven van vandaag kunnen oude overtuigingen en onverwerkte trauma’s ons tegenhouden, wat kan resulteren in een scala aan fysieke, emotionele en mentale klachten. Maar met Systeemherstel hebben we de sleutel tot verandering in handen. Deze bewezen effectieve methode biedt verlichting bij angsten, trauma’s, slaapstoornissen en meer.

Laat je energie weer stromen en overwin blokkades! Systeemherstel ontketent een krachtig proces dat overtollige bagage opruimt en balans herstelt met zuivere intentie. Door te werken met de uitlijning van je hele lichaam, worden vastzittende blokkades opgespoord en uit je systeem verwijderd.

Maak deel uit van deze transformerende reis! Ontgrendel jouw energie, herstel balans en omarm de vrijheid van welzijn. Doe vandaag nog mee aan onze Online Cursus Systeemherstel en ontdek de ware betekenis van balans in jouw leven.

Voel je vastberadenheid om te breken met oude gewoonten! Als hetgeen je altijd hebt gedaan geen resultaat oplevert, is het tijd voor verandering. Laten we eerlijk zijn, niemand verdient het om vast te zitten in een systeem dat niet werkt.

Ik begrijp het gevoel van machteloosheid, de druk om dingen te doen die je niet wilt, en die dagelijkse pijn die je belemmert. Maar hé, jij verdient vrijheid, geluk, de dingen doen waar je van houdt, en bovenal, een gezond lijf!

Systeemherstel is jouw sleutel tot bevrijding. Laat mij je vertellen, ik spreek niet vanuit een betweterige houding, maar vanuit eigen ervaring. Het doorbreken van mijn systeem heeft mijn leven getransformeerd.

Waarom deze cursus?

Je hebt al alles in je lijf om elke klacht te overwinnen. Met systeemherstel geef je jezelf een krachtige start op weg naar jouw welverdiende welzijn. Vergeet niet, verandering begint met de eerste stap. Doe je mee?

Wil jij effectieve oplossingen voor jouw uitdagingen? Ontdek Systeemherstel! Deze methode is een krachtig hulpmiddel bij diverse klachten, van angst en paniek tot slaapstoornissen en migraine.

Ben jij klaar voor een praktische online cursus die werkt met energie, zonder ingewikkeld jargon? Zoek niet langer! Ontdek onze toegankelijke benadering, waarin begrijpelijke taal en diepgaande inzichten samenkomen.

Leer angsten overwinnen, pijn transformeren en vitaliteit herstellen. Met Systeemherstel krijg jij de tools om jouw leven positief te veranderen. Doe vandaag nog mee en start jouw reis naar innerlijke balans en welzijn!

Holistische Methode Systeemherstel

Breek vrij op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau!
Bewezen Effectief!

Over mij.

Welkom bij CompleetZijn, waar holisme en welzijn samenkomen! Ik ben Mandy van den Dolder en als medeoprichter van dit platform en grondlegger van de Systeemherstel methode, deel ik mijn passie voor holistische genezing met jou.

Als gedreven therapeute, online coach en masseuse heb ik mijn leven gewijd aan het helpen van anderen. Na jarenlange ervaring in mijn eigen praktijk Bij Mandy, heb ik mijn missie uitgebreid naar online coaching. Resultaatgericht en gedreven, streef ik ernaar om jouw doelen te verwezenlijken.

Systeemherstel is mijn roeping, geboren uit een intense burnout jaren geleden. Geïnspireerd door kwantumfysica en trainingen Lijfkrachtherstel, ontdekte ik de kracht van trauma- en angstherstel, zelfs bij lichamelijke klachten.

Samen met mijn echtgenoot Jeffrey van den Dolder, breng ik deze transformatieve kracht naar jouw leven. Sta op, genees en bloei met CompleetZijn!

Reviews

C. Derksen
Lees verder
"Door het gebruik van jouw technieken kan ik situaties in het alledaagse leven veel beter begrijpen en er effectiever mee omgaan. Ook heb ik gemerkt dat ik bepaalde blokkades die mijn systeem tegenhielden heb kunnen doorbreken, waardoor ik nu zonder problemen met mijn hoofd onder de douche kan staan, iets wat voorheen niet lukte. Bovendien merk ik dat ik stressvolle situaties veel beter aankan. Het is echt iets wat je zelf moet ervaren om het te begrijpen. Ik raad het ten zeerste aan om dit zelf te proberen!"
I. ter Apel
Lees verder
"Deze methode is simpel, maar het brengt verborgen "bagage" naar boven waarvan je je niet bewust was, maar die toch een grote invloed heeft op je leven en je belemmert. Achter onze fysieke ongemakken schuilt vaak meer dan we beseffen. Met deze aanpak dring je door tot de kern van het probleem, wat echte genezing mogelijk maakt. Of je nu een eigen praktijk hebt of niet, je kunt deze methode gemakkelijk op jezelf en/of op familie en vrienden toepassen."
A. van Beeren
Lees verder
"Het is moeilijk onder woorden te brengen, maar ik kan het alleen maar omschrijven als een onvergetelijke ervaring! Het was ontzettend waardevol om een dieper inzicht te krijgen in het zelfhelend vermogen van ons lichaam en hoe emotionele blokkades zich vaak vastzetten in ons systeem. Ik voel al lange tijd een sterke aantrekkingskracht tot energie, en tijdens deze cursus werd dat gevoel alleen maar bevestigd. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven en ik voel me als herboren! Hartelijk dank voor deze unieke ervaring en de waardevolle kennis die ik kan gebruiken in mijn coachingssessies!"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Systeemherstel is een energetische methode die gericht is op het herstellen van de natuurlijke balans en harmonie in het lichaam, de geest en de ziel. Door middel van verschillende technieken, zoals visualisatie, ademhalingsoefeningen en het werken met energievelden, wordt gestreefd naar het opheffen van blokkades en het bevorderen van genezing op alle niveaus van het menselijk zijn.

Wat deze methode onderscheidt, is de focus op het herstellen van de energiestromen in het lichaam en het aanpakken van de onderliggende energetische oorzaken van fysieke, emotionele en mentale klachten. In plaats van alleen symptomen te behandelen, richt systeemherstel zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het individu.

Systeemherstel kan een breed scala aan problemen aanpakken, waaronder stress, angst, depressie, fysieke pijn, chronische ziekten, emotionele blokkades, en meer. Het is effectief bij het bevorderen van algemeen welzijn en het herstellen van de balans in het leven van mensen.

De tijd die nodig is om resultaten te zien, kan variëren afhankelijk van de individuele omstandigheden en de ernst van de klachten. Sommige mensen ervaren directe verlichting na het toepassen van de technieken, terwijl anderen mogelijk wat meer tijd nodig hebben om veranderingen op te merken. Over het algemeen wordt echter vaak binnen enkele weken tot maanden verbetering waargenomen.

Nee, de cursus is ontworpen om toegankelijk te zijn voor mensen van alle niveaus, inclusief beginners. Er is geen specifieke voorkennis of ervaring vereist. De instructies worden stapsgewijs gepresenteerd en er wordt ondersteuning geboden om de technieken effectief toe te passen.

Er zijn geen specifieke voorwaarden waaraan je moet voldoen om met systeemherstel te beginnen. Het is echter belangrijk om open te staan voor de concepten en technieken die worden gepresenteerd en bereid te zijn om te oefenen en te experimenteren met de verschillende methoden.

Na het voltooien van de cursus zul je voldoende kennis en vaardigheden hebben om de technieken zelfstandig toe te passen. De cursus biedt echter ook voortdurende ondersteuning en middelen voor degenen die behoefte hebben aan extra begeleiding of verdieping.

De cursus omvat instructievideo’s, geschreven handleidingen, oefeningen, meditaties en mogelijkheden voor interactie met de instructeur en medestudenten. Er zijn ook aanvullende bronnen en materialen beschikbaar om de leerervaring te verbeteren en de toepassing van de technieken te vergemakkelijken.