Ingrid Manders – Joy in my Heart

Welkom op mijn pagina! Ik ben Ingrid Manders, en ik ben ontzettend enthousiast om je te vertellen over mijn passie en missie, allemaal ontstaan door het lezen van het inspirerende boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay.

Mijn missie is kristalhelder: ik wil kinderen en volwassenen helpen om van zichzelf te houden door positief over zichzelf te denken en bewust te worden van hun eigen gedachten. Waarom? Omdat ik geloof dat zelfliefde de sleutel is tot een gelukkig en vervuld leven.

Door mijn producten en programma’s wil ik mensen empoweren en ze laten stralen van zelfvertrouwen. Want wanneer je jezelf waardeert en respecteert, straal je dat ook uit naar de wereld om je heen.

Specifiek wil ik het jongerenprogramma benadrukken, dat een krachtige aanvulling vormt op mijn missie. Dit programma is ontworpen om jonge mensen te helpen een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Want laten we eerlijk zijn, zelfvertrouwen is de fundering waarop al onze dromen en ambities rusten. Als kinderen weer van zichzelf gaan houden, bloeien ze op en kunnen ze de wereld met open armen tegemoet treden.

Kortom, mijn producten en programma’s zijn niet alleen gericht op oppervlakkige veranderingen, maar op het creëren van een diepgaande transformatie van binnenuit. Laten we samen bouwen aan een wereld waarin zelfliefde en zelfvertrouwen de norm zijn. Doe je mee?

In het hart van mijn creatieve reis liggen affirmaties, positieve uitspraken die de kracht hebben om levens te veranderen. Het begon allemaal met het neerpennen van inspirerende gedachten uit een boek op rode hartjes, met de hand geschreven in verbonden letters, en ze vervolgens te lamineren. Mijn verlangen om deze boodschappen van liefde en bewustzijn te delen, leidde tot de geboorte van mijn producten.

Ik geloof sterk in het belang van zelfliefde en zelfbewustzijn, vooral in een tijd waarin digitale afleiding onze gedachten kan overnemen. Daarom koos ik ervoor om de affirmaties in verbonden schrift te schrijven, als een knipoog naar de traditionele educatie die we koesteren.

Het vreugdevolle gevoel dat ik krijg wanneer mijn producten anderen geluk brengen, is waar “Joy in my Heart” uit voortkwam. Het is mijn overtuiging dat negatieve overtuigingen over onszelf problemen in ons leven veroorzaken. Door deze overtuigingen om te buigen naar positieve affirmaties, kunnen we leren van onszelf te houden en een positief zelfbeeld te cultiveren.

Het hart van mijn aanbod, het jongerenprogramma, leert kinderen de kracht van positieve affirmaties en zelfliefde. Door mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs begrijp ik de uitdagingen waarmee veel kinderen worden geconfronteerd, en ik ben vastbesloten om hen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en van zichzelf te leren houden.

Of je nu worstelt met onzekerheid, faalangst, of gewoon wilt leren hoe je je gedachten kunt sturen naar positieve uitkomsten, mijn programma staat voor je klaar. Samen kunnen we de kracht van zelfliefde ontdekken en de weg vrijmaken voor een gelukkiger en gezonder leven.

Ik ben dankbaar voor de reis die ik heb afgelegd, dankzij de begeleiding van de Succesladder, waar ik heb geleerd hoe ik mijn gedachten kan sturen. En nu ben ik verheugd om mijn droom waar te maken en anderen te helpen hetzelfde te doen.

Liefs,
Ingrid

Wil je ontdekken welke producten ik voor jou heb? Neem dan contact met me op via info@Joyinmyheart.nl of stuur me een appje via +31 6 25291639.

" Liefde is......jezelf liefhebben. Is bewustwording van.... Voor jouw persoonlijke groei. Dit brengt je heling, vreugde, hoop, geluk... zelfvertrouwen en positiviteit. Blijdschap in je ❤️ "

Mijn aanbod

Ontdek de SUPERHELD in jou!

Welkom bij Ontdek de SUPERHELD in Jou!, waar we geloven in de unieke krachten en talenten van ieder kind. Als ouders, opvoeders en begeleiders dragen we een cruciale verantwoordelijkheid: het koesteren van deze unieke kwaliteiten zonder beperkingen op te leggen.

Bij ons staat het motto centraal: “Leer kinderen ‘HOE’ te denken, in plaats van ‘WAT’ te denken.” Dit betekent dat we niet alleen focussen op het dicteren van regels en grenzen, maar dat we kinderen aanmoedigen om te verkennen, te experimenteren en te ontdekken wat voor hen mogelijk is. In plaats van te vertellen wat ze niet mogen, kunnen of moeten, dagen we hen uit om na te denken over wat ze willen bereiken en hoe ze dat kunnen doen.

Het is onze overtuiging dat door kinderen te empoweren met een ‘hoe’-denkwijze, ze hun eigen pad kunnen vormgeven, hun eigen grenzen kunnen verleggen en hun eigen dromen kunnen najagen. We geloven in het belang van een omgeving die ruimte biedt voor groei, creativiteit en zelfexpressie, waarin ieder kind de kans krijgt om zijn of haar ware potentieel te bereiken.

Bij Ieder Kind is Uniek streven we ernaar om een inspirerende en ondersteunende omgeving te creëren waarin kinderen worden aangemoedigd om te bloeien en te gedijen. We zijn er trots op om een rol te spelen in de ontwikkeling van de leiders, denkers en vernieuwers van morgen, en we kijken ernaar uit om samen met u en uw kinderen de reis naar ontdekking en groei aan te gaan.

Ontdek samen met ons de oneindige mogelijkheden die de ‘HOE’-denkwijze biedt, en laat ons samen bouwen aan een toekomst waarin ieder kind de kans krijgt om zijn of haar unieke pad naar succes te volgen.

Door de bladzijden van ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay te doorgronden, heb ik mijn roeping ontdekt: het bijstaan van zowel kinderen als volwassenen in het koesteren van zelfliefde door positieve zelfreflectie en bewustwording van hun gedachten, middels mijn producten. Deze reis van zelfontdekking leidt tot een gevoel van welzijn, vreugde en een versterkt zelfvertrouwen.

Het jongerenprogramma dat ik aanbied, vormt een integraal onderdeel van deze missie. Het is ontworpen om kinderen te begeleiden naar een positief zelfbeeld, waardoor ze een stevig zelfvertrouwen ontwikkelen en weer van zichzelf gaan houden.

Het programma omvat een rijke variëteit aan onderwerpen:

  • Het erkent de intrinsieke waarde van ieder individu en stimuleert een gevoel van tevredenheid met wie je bent en wat je doet.
  • Het benadrukt het belang van visualisatie, dromen, en het creëren van mentale beelden.
  • Het biedt praktische tools om nieuwe uitdagingen met vertrouwen aan te gaan en te leven met zelfverzekerdheid.
  • Het begeleidt deelnemers bij het vormgeven van een nieuw zelfbeeld en het visualiseren van hun gewenste identiteit.
  • Het verkent hoe we onszelf zien en hoe we willen worden gezien door anderen.
  • Het verschaft inzicht in het bewuste en het onbewuste brein.
  • Het onderstreept het belang van geloof in de realisatie van doelen en dromen.
  • Het leert deelnemers hoe gedachten keuzes zijn die ons gedrag en onze resultaten beïnvloeden.
  • Het stimuleert het fantaseren over toekomstige zelfbeelden en vaardigheden.

Het programma omvat een veelheid aan leermiddelen, waaronder video’s, audio-opnames en een werkboek met boeiende lessen en praktische oefeningen. Deze kunnen op eigen tempo worden gevolgd en uitgevoerd.

Dit programma is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook bij uitstek in te zetten op scholen, met name voor kinderen die kampen met faalangst, overgewicht, pestgedrag, en meer.

Als je nieuwsgierig bent geworden en verlangt naar meer informatie, en als je niet kunt wachten om deze buitengewone ervaring aan kinderen te bieden, klik dan op de afbeelding. Dit brengt je naar mijn pagina, waar je uitgebreidere details vindt over het jongerenprogramma. Het is een onmisbare investering in de toekomst van kinderen, waar ze hun leven lang profijt van zullen hebben.

De SUCCES Ladder

Ontdek het geheim achter succes – een geheim dat alle groten der aarde delen. Het is geen toeval, geen geluk, maar een doelgericht stappenplan dat hen leidt naar verwezenlijking. Met een unieke mix van bewustzijn en actie, stelt dit programma jou in staat om ditzelfde pad naar succes te bewandelen, geleid door niemand minder dan Jeffrey van den Dolder.

Bij CompleetZijn delen we niet alleen kennis, we bieden een transformatieve ervaring die jou in staat stelt om je diepste doelen te bereiken. Of het nu gaat om professionele groei, persoonlijke vervulling, of iets daartussenin – dit programma biedt de sleutel tot succes op elk aspect van jouw leven.

Door het volgen van dit stappenplan, onthul je de kracht binnenin jezelf om jouw dromen te verwezenlijken. Het maakt niet uit wat je nastreeft, want met de juiste begeleiding en toewijding aan dit programma, wordt jouw succes een onvermijdelijkheid.

Dus, ben je klaar om de regie over je leven te nemen? Bereid je voor op een reis die niet alleen jouw succes, maar ook jouw volledigheid garandeert. Jeffrey van den Dolder en het team van CompleetZijn staan klaar om jou te begeleiden op deze buitengewone reis naar vervulling en triomf.