LIVE trainingen – locatie België

Stap in de wereld van transformatie en ontdek de kracht van lijfkrachtherstel zoals nooit tevoren tijdens onze exclusieve 3-daagse live cursus in het prachtige België! Als je de online cursus ‘Holistisch Therapeut’ met succes hebt afgerond, ben je klaar voor de volgende fase van je persoonlijke groei, en wij staan klaar om je daarbij te begeleiden.

Lees hieronder verder over de LIVE training Lijfkracht- en Systeemherstel.

Tijdens deze bijzondere ervaring tillen we de technieken die je hebt geleerd naar een geheel nieuw niveau. Onder begeleiding van ervaren professionals krijg je de kans om de technieken direct in de praktijk te brengen, waardoor je een dieper begrip en verfijning van je vaardigheden zult ervaren. Maar wat deze live cursus echt uniek maakt, is de integratie van lijfkracht- en systeemherstel op een dieper niveau.

Door deze integratie zul je niet alleen je vaardigheden verbeteren, maar ook een transformerende ervaring ondergaan waarbij je eigen systeem volledig wordt gereset. Dit opent de deur naar een nieuwe dimensie van zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij je jezelf bevrijdt van belemmerende patronen en je ware potentieel kunt omarmen.

Wat is Lijfkracht- en Systeemherstel?

Lijfkracht- en systeemherstel is een holistische benadering van genezing die zich richt op het onbenutte potentieel van het menselijk lichaam om te herstellen en te genezen. Diep binnenin elke cel ligt een verborgen kracht, een blauwdruk die de essentie van ons bestaan omvat. Deze blauwdruk is synoniem met gezondheid en welzijn.

Het menselijk lichaam bezit een indrukwekkend vermogen tot zelfgenezing. Met onze intentie kunnen we deze lichaamscellen activeren en harmoniseren, waardoor ons lichaam een krachtige bron van genezing wordt, zowel voor onszelf als voor anderen. Het activeren van deze blauwdruk betekent directe bevordering van herstel.

Echter, ons lichaam kan verstoord worden door negatieve emoties, onverwerkte trauma’s en het negeren van subtiele signalen. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten en een verstoring van het natuurlijke evenwicht van het lichaam. Door de beproefde methode van Lijfkracht-herstel toe te passen, wordt de oorzaak van deze gezondheidsklachten aangepakt. Hierbij worden niet alleen de symptomen behandeld, maar wordt er dieper ingegaan op de onderliggende oorzaken. Dit stelt het lichaam in staat om terug te keren naar zijn natuurlijke staat van gezondheid en welzijn.

Lijfkracht- en systeemherstel is een transformerend proces dat niet alleen fysieke genezing bevordert, maar ook emotionele en spirituele balans ondersteunt. Door deze benadering te integreren in ons leven, kunnen we het volledige potentieel van ons lichaam benutten en een dieper gevoel van welzijn en vitaliteit ervaren.

Mis deze kans niet om je reis naar innerlijke transformatie voort te zetten en jezelf te bevrijden van belemmerende patronen. Schrijf je vandaag nog in voor het live energetisch traject en transformeer zo je leven! Dit energetisch traject omvat maar liefst 3 dagen lijfkracht- en systeemherstel, 3 dagen verdieping lijfkrachtherstel EN 1 dag workshop SoulBodyFusion®. Met deze 3 technieken ben je klaar om je praktijk te starten.

Mis deze kans niet om je reis naar innerlijke transformatie voort te zetten.

Schrijf je vandaag nog in voor onze live 3-daagse cursus en laat de kracht van lijfkracht- en systeemherstel je leven transformeren!

Totaalpakket

Ontdek het Totaalpakket Energetisch Traject/Holistisch Therapeut

Mis deze unieke kans niet om je reis naar innerlijke transformatie voort te zetten en jezelf te bevrijden van belemmerende patronen. Schrijf je vandaag nog in voor ons live energetisch traject en transformeer je leven op diepgaande wijze.

Dit uitgebreide energetische traject biedt een zorgvuldig samengesteld programma van zeven dagen:

1. Drie dagen Lijfkracht- en Systeemherstel: Versterk je fysieke en energetische fundament en herstel balans in je systeem.
2. Drie dagen Verdieping Lijfkrachtherstel: Duik dieper in de technieken voor duurzame energiebalans en herstel.
3. Eén dag Workshop SoulBodyFusion®: Integreer je ziel en lichaam voor een complete energetische harmonie.

Met deze drie krachtige technieken ben je volledig uitgerust om je eigen praktijk te starten en anderen te begeleiden op hun pad naar heelheid en welzijn.

Kosten en Voordelen
Het totaalpakket biedt niet alleen een waardevol live traject, maar omvat ook de Complete Online Opleiding tot Holistisch Therapeut ter waarde van €799.

– Investering LIVE energetisch traject: €999
– Investering ONLINE opleiding: €799
– Totaalprijs: €1798
– Pakketkorting: – €200
Jouw prijs: €1598

Dit totaalpakket biedt je een korting van €200 en is een investering in jouw persoonlijke en professionele groei als holistisch therapeut. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan om je transformatie te beginnen!

Het beste van twee werelden in één super compleet pakket!

Schrijf je vandaag nog in voor dit totaal pakket van maar liefst 7 dagen LIVE magie én de complete Online Opleiding tot Holistisch Therapeut vanuit jouw eigen huis.

Wat zijn de volgende cursusdata?

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Kuurnsestraat 137 8531 Bavikhove

09:30-16:30

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Avelgemstraat 258, 8550 Zwevegem

09:00-16:00

Driedaagse cursus Lijfkracht- en Systeemherstel

Adres: Avelgemstraat 258, 8550 Zwevegem

09:00 – 17:00

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Avelgemstraat 258, 8550 Zwevegem

09:00-16:00

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Kuurnsestraat 137 8531 Bavikhove

09:30-16:30

Driedaagse cursus Lijfkracht- en Systeemherstel

Adres: Avelgemstraat 258, 8550 Zwevegem

09:00 – 17:00

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Avelgemstraat 258, 8550 Zwevegem

09:00-16:00

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Kuurnsestraat 137 8531 Bavikhove

09:30-16:30

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Avelgemstraat 258, 8550 Zwevegem

09:00-16:00

Driedaagse Verdiepingscursus Lijfkrachtherstel

Adres: Avelgemstraat 258, 8550 Zwevegem

18-19 november 2024, 9.30u – 16.30u en 
20 november 2024, 9.30u – 15.30u

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Kuurnsestraat 137 8531 Bavikhove

09:30-16:30

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Avelgemstraat 258, 8550 Zwevegem

09:00-16:00

Dagworkshop Soul Body Fusion®

Adres: Kuurnsestraat 137 8531 Bavikhove

09:30-16:30

Reviews

Els Vaes
Els Vaes
@praktijkbyEls.nl
Lees verder
Cursus lijfkracht- en systeemherstel … Op 10 maart 2024 ben ik vanuit Nederland afgereisd naar Belgie om de 3-daagse cursus lijfkracht- en systeemherstel te volgen bij Shanna Verdonck van Praktijk Helder Leven en Ann-Sophie van Praktijk Helder Weten. Ik heb zowel lijfkracht- als systeemherstel zelf mogen geven alsmede zelf mogen ervaren. Dit alles onder begeleiding van twee kundige trainers die zorgden voor een rustige, veilige en prettige sfeer. Dit maakt dat ik deze behandelingen met passie aan mensen ga geven in mijn eigen praktijk in Almelo. Het zijn twee hele effectieve methodes om je innerlijke energie weer te laten stromen en die je ondersteunen bij het overwinnen van de uitdagingen van het alledaagse leven. Het was de reis meer dan waard! Shanna en Ann-Sophie, bedankt voor deze drie prachtige cursusdagen. Ik kan niet wachten totdat ik weer in Belgie ben voor de verdieping. Warme groet Els Vaes
Greet
Lees verder
Ik keek echt enorm uit naar vandaag Ik keek echt enorm uit naar vandaag! Ik had een bepaalde reden of laat ons zeggen doel... Iedereen in de groep (allen hechte vriendinnen) was er voor een bepaalde reden alhoewel sommigen eigenlijk nog niet wisten waarom ik ze getriggerd had met mijn uitnodiging op de workshop. Wat wij vandaag samen beleefd hebben en wat dit bij ons ieder heeft losgemaakt is bovenaards, anders kan ik het niet noemen. Ik raad dan ook iedereen aan om uw gevoel gewoon te volgen als je nieuwsgierig bent naar meer, alles wordt zo duidelijk en het opgelucht verlost gevoel nadien dat is gewoonweg niet te omschrijven! Lieve Shanna en besties, Hartelijk dank om die dag samen te mogen beleven 🙏🙏🙏💞
Vicky Vander Linden
Lees verder
k ben heel sceptisch aan deze cursus gestart. Ik zat dan ook redelijk diep. Er werd mij een reset beloofd en die heb ik ook gekregen. Vanaf de tweede dag voelde ik mij al helemaal anders. Ik had meer energie. Ik durf meer voor mezelf op te komen zonder angst. Ik sta meer in mijn kracht. Ann-Sophie en Shana begeleiden het ook heel goed. Ongelofelijk dat je zoveel kwetsuren met je meedraagt die je dagelijks leven beïnvloeden. Gelukkig kunnen ze geheald worden.
Joyce
Lees verder
3 daagse cursus lijfkracht en systeemherstel Ik kan het alleen maar benoemen als een magische ervaring! Het is enorm waardevol om een andere kijk te krijgen op het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. En hoe diep emotionele blokkades vaak vast komen te zitten op ons systeem. Energie is iets waar ik me al een hele periode tot aangetrokken voel. Mijn gevoel werd tijdens deze cursus dan ook bevestigd. Shanna en Ann-Sophie hebben gezorgd voor een veilige omgeving en een warme sfeer waarin we helemaal onszelf konden zijn. De energiefrequentie van de groep als persoonlijk was na de 3 daagse ferm gestegen. Het gaf me een boost in mijn zelfvertrouwen en voelde me als herboren! Dankjewel voor deze unieke ervaring en kennis die ik mag meenemen in mijn coachingsessies ! Liefs Joyce Journey of awareness
Ilse van Hulle
Lees verder
Deze 3 dagen cursus lijfkracht en systeemherstel waren echt heel bijzonder. De techniek is eenvoudig maar maakt zoveel oude "informatie" los waar je je absoluut niet van bewust was, maar die toch je leven voor een groot deel bepaalt en beperkt. Er zit zoveel meer achter onze fysieke "pijntjes en kwaaltjes" dan we voor mogelijk houden. Met deze techniek raak je tot in de kern van het probleem waardoor ware healing mogelijk is. Of je nu je eigen praktijk hebt of niet, je kan het ook eenvoudig toepassen op jezelf en/of voor familie en vrienden. Shanna en Ann-Sophie begeleiden je perfect en in een veilige setting door het ganse proces heen, af en toe met de nodige humor om het geheel ook luchtig te houden. Deze cursus was voor mij alvast een prachtig geschenk aan mezelf en ik zie al uit naar de verdiepingscursus.
Previous
Volgende