Mindset voor jouw kind

“Alle kinderen verdienen het om gewoon zichzelf te kunnen zijn, zonder dat anderen hen een label opplakken of grenzen opleggen. Het gaat erom dat ze zelfverzekerd zijn en de controle hebben over hun eigen leven, zodat ze kunnen groeien en bloeien.”

  • Jeffrey van den Dolder – Mindset Coach en Gedragsexpert bij CompleetZijn

Welkom bij CompleetZijn, waar we geloven dat elk kind uniek is, met speciale kwaliteiten die hen onderscheiden. Als ouders, opvoeders en begeleiders is het onze verantwoordelijkheid om deze unieke kwaliteiten te omarmen en geen belemmeringen op te leggen.

Ons motto is simpel maar krachtig: “Leer kinderen ‘HOE’ te denken, in plaats van ‘WAT’ te denken.” Dit betekent dat we hen niet vertellen wat ze niet mogen of kunnen, maar in plaats daarvan laten zien wat er mogelijk is en hen aanmoedigen om te ontdekken wat zij zelf willen.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het (speciaal) onderwijs, jeugdpsychiatrie, jeugdzorg, verslavingszorg en ons eigen behandel- en opleidingscentrum in de Holistische geneeskunde, hebben we gezien dat het huidige systeem tekortschiet. Als ouders van twee fantastische kinderen, die we elke dag zien opbloeien in hun eigen vrije zijn, kunnen we dit alleen maar bevestigen.

Bij CompleetZijn hebben onze kinderen zelfs een geleide meditatie opgenomen om andere kinderen te helpen. Deze meditatie is ook apart verkrijgbaar, omdat we geloven in het delen van middelen die kinderen kunnen ondersteunen op hun reis naar zelfontdekking en groei.

Mandy, Jeffrey, Noah & Finn van den Dolder in Costa Rica

Download hieronder een korte Gids met Praktische tips voor meer zelfvertrouwen bij jouw kind.

Ontketen de Innerlijke Kracht van Kinderen - Geef Ze Een Stem!

In een tijd waarin de nieuwe generatie geplaagd wordt door labels en afhankelijkheid, is het essentieel om een verandering teweeg te brengen. Kinderen dragen een last met zich mee in de vorm van labels zoals ADHD, MDD, PDD-NOS, ASS, hechtingsstoornis, concentratiestoornis, faalangst, en meer. Het huidige systeem benadert hen vaak enkel vanuit deze stigmatiserende perspectieven, waardoor hun potentieel beperkt wordt nog voor ze de kans krijgen om het te ontdekken.

Wij geloven in een andere benadering.

In plaats van te focussen op wat een kind niet kan, stellen we vragen die uitnodigen tot zelfreflectie en empowerment:

  • Wat zou je graag willen leren?
  • Hoe voel je je echt?
  • Wat geloof je over jezelf?
  • Hoe zie jij jouw leven voor je over vijf jaar?

Ons programma is gericht op het bevrijden van kinderen van hun labels en beperkingen, en het aanboren van hun unieke kwaliteiten. We leren hen dat ze perfect zijn zoals ze zijn, en dat ze alles kunnen leren, doen en zijn wat ze maar willen.

Door dit programma krijgen kinderen inzicht in zichzelf en de regie over hun eigen leven. Ze worden gevoed door geloof en zelfvertrouwen, en zijn klaar om alles aan te pakken wat op hun pad komt, gewapend met alles wat ze nodig hebben voor een succesvol leven.

Veelgestelde vragen.

“Ontdek de SUPERHELD in jou!” is een uniek programma ontworpen om het zelfvertrouwen en het zelfbeeld van kinderen tussen 8 en 14 jaar te verbeteren. Het is een interactief en inspirerend avontuur dat kinderen helpt om hun innerlijke krachten te ontdekken en te omarmen.

Het programma is opgebouwd uit verschillende modules en activiteiten die zijn ontworpen om kinderen te begeleiden bij hun persoonlijke groei. Door middel van creatieve oefeningen, reflectieopdrachten en inspirerende verhalen worden kinderen aangemoedigd om zichzelf beter te leren kennen en hun zelfvertrouwen te versterken.

Het programma is ontwikkeld door experts op het gebied van kinderontwikkeling, gedragsexperts en docent in de jeugdpsychiatrie Jeffrey van den Dolder van CompleetZijn. Mandy van den Dolder heeft zich bezig gehouden met de vormgeving en de werkbaarheid van het volledige programma. Met hun jarenlange ervaring in het werken met kinderen en jongeren hebben ze een programma gecreëerd dat gebaseerd is op bewezen methoden en technieken voor het verbeteren van zelfvertrouwen en zelfbeeld.

  • Verbeterd zelfvertrouwen: Kinderen leren hun eigen krachten en talenten te herkennen en te waarderen.
  • Sterker zelfbeeld: Door positieve affirmaties en reflectie leren kinderen zichzelf te accepteren en te waarderen zoals ze zijn.
  • Veerkracht: Het programma helpt kinderen om te gaan met uitdagingen en tegenslagen op een positieve en constructieve manier.
  • Empowerment: Kinderen worden aangemoedigd om hun stem te laten horen en op te komen voor zichzelf en anderen.

De duur van het programma kan variëren, afhankelijk van hoe het wordt ingezet. Het kan worden aangeboden als een workshopreeks, een online cursus of als onderdeel van een schoolcurriculum. Over het algemeen kan het programma in enkele weken tot maanden worden voltooid.

Ja, het programma is ontworpen om aan te sluiten bij de leeftijdsgroep van 8 tot 14 jaar. Het is echter belangrijk om rekening te houden met individuele verschillen en behoeften van kinderen. Het programma kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de deelnemende kinderen.

Ouders en leraren kunnen het programma gebruiken als aanvulling op het reguliere onderwijs of als zelfstandige activiteit thuis. Ze kunnen de modules en activiteiten aanpassen aan de behoeften en interesses van de kinderen. Daarnaast kunnen ze het programma gebruiken als gespreksstarter om met kinderen te praten over zelfvertrouwen, zelfbeeld en persoonlijke groei.

Voor meer informatie over “Ontdek de SUPERHELD in jou!” en hoe het kan worden geïmplementeerd, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Mandy en Jeffrey via hun website of door een e-mail te sturen naar info@compleetzijn.nl. Ze staan ​​altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij de implementatie van het programma.

Kinderboek Het Geheime Eiland van Wonderen

🌟 Welkom bij Het Geheime Eiland van Wonderen! 📚✨

Hallo daar, betrokken ouder, grootouder, leerkracht, begeleider, oom, tante, oppas, therapeut, coach, en bewust mens…

Heb jij ‘m al? Het complete boek naar bewustwording en persoonlijke groei op jonge leeftijd. 🌿🌈

Het Geheime Eiland van Wonderen is niet zomaar een kinderboek, het is een krachtige tool voor een bewuste opvoeding en zelfontplooiing. 🚀💡

Dit boek neemt jonge avonturiers mee op een reis van zelfontdekking en empowerment, waar ze leren over zelfvertrouwen, veerkracht, empathie, en nog veel meer! 🌟📖

Met prachtige illustraties en boeiende verhalen biedt Het Geheime Eiland van Wonderen een unieke en stimulerende ervaring voor kinderen en hun begeleiders. 🎨📚

Ontdek hoe dit boek de harten van jong en oud raakt en de fundamenten legt voor een leven vol zelfvertrouwen, compassie en groei. 🌱💫

Investeer vandaag in de toekomst van onze kinderen en laat Het Geheime Eiland van Wonderen jouw gids zijn op de reis naar bewustwording en persoonlijke groei. 🌟🚀

Doe mee aan deze prachtige reis en laat de wonderen ontvouwen! 🌟✨

Bestel jouw exemplaar hieronder.

Waarom dit boek?

Welkom op het Geheime Eiland van Wonderen, waar avontuur en zelfontdekking hand in hand gaan! In ons nieuwste kinderboek nemen Finn en Noah, met de wijze begeleiding van hun vrolijke Opa, de lezers mee op een opwindende reis vol mysterie en groei.

Op dit betoverende eiland leren kinderen niet alleen over de wereld om hen heen, maar ook over de kracht van hun eigen denkvermogen. Door middel van slimme vragen en boeiende dagopdrachten, verkennen ze de hogere vermogens van hun geest: wilskracht, perceptie, verbeeldingskracht, intuïtie, geheugen en redenering.

Dit boek is niet alleen een verhaal, maar ook een leidraad voor het ontwaken van de innerlijke wonderen in ieder kind. Met toegankelijke dagopdrachten en tekenlessen achterin het boek, nodigen we lezers uit om op speelse wijze bewust te worden van hun eigen denkvermogen en de magie die in hun brein verborgen ligt.

Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels of het stimuleren van creativiteit, Het Geheime Eiland van Wonderen biedt een unieke en onmisbare ervaring voor iedere bewuste opvoeding. Ontdek samen met ons de kracht van zelfontdekking en verbeelding, en laat jouw kinderen schitteren als nooit tevoren!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Reis dan met ons mee naar het Geheime Eiland van Wonderen! 

Verken het Geheime Eiland: Maak kennis met de Levendige Karakters!

Grote broer Finn

Ontmoet Finn, een jonge avonturier met een hart zo groot als zijn verbeelding! 🌟 Als één van de hoofdpersonages in ons kinderboek “Het Geheime Eiland van wonderen”, neemt Finn je mee op een reis vol spanning, ontdekking en groei.

Finn is een sterke en avontuurlijke jongen, altijd klaar om nieuwe avonturen aan te gaan en de wereld om hem heen te verkennen. Zijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen, en hij omarmt elke uitdaging met een sprankeling in zijn ogen. Maar, zoals veel avonturiers, kan Finn soms zo enthousiast zijn dat hij vergeet om even stil te staan en na te denken over zijn volgende stap.

Gelukkig staat Finn er niet alleen voor. Samen met zijn dappere zusje en de wijze begeleiding van Opa, leert Finn waardevolle lessen over doorzettingsvermogen, samenwerking en zelfvertrouwen. Hoewel hij soms de neiging heeft om op te geven, ontdekt Finn telkens weer dat met de juiste steun en geloof in zichzelf, hij alles kan bereiken wat hij maar wil.

 

Zusje Noah

Ontmoet Noah, het hart en de ziel van ons avontuurlijk verhaal. Als een liefdevolle en dromerige jongedame kijkt Noah op naar haar broer Finn, en deelt ze zijn passie voor avontuur en verhalen. Haar karakter wordt gekenmerkt door een diepe connectie met haar hart en intuïtie, waardoor ze een natuurlijke leider is in elke situatie.

In het gezelschap van haar dappere broer Finn en de wijze lessen van Opa, overwint Noah elke uitdaging die op haar pad komt. Haar kracht ligt niet alleen in haar moed, maar ook in haar vermogen om anderen te inspireren en samen te brengen. Noah belichaamt de essentie van doorzettingsvermogen en de vreugde van ontdekking, waardoor ze een rolmodel is voor jonge avonturiers overal ter wereld.

Stap in de wereld van Noah en laat je meevoeren door haar avontuurlijke geest. Samen met haar onverschrokkenheid en haar wijsheid, belooft ze je een reis vol spanning, inspiratie en onvergetelijke momenten. Bereid je voor om te worden betoverd door haar onweerstaanbare charme en haar onuitputtelijke moed terwijl je je onderdompelt in het verhaal van Noah, Finn en hun grootvader.

Welkom in het universum van avontuur en zelfontdekking, waar Noah’s hart en intuïtie de weg wijzen naar ongekende mogelijkheden en eindeloze wonderen.

Opa

Ontmoet Opa Geluk, het hartverwarmende karakter uit ons kinderboek avontuur “Het Geheime Eiland van Wonderen”. 📚💫

Opa Geluk is de belichaming van vreugde en wijsheid. Met zijn altijd vrolijke houding en serene kalmte, is hij de rots in de branding voor Finn & Noah tijdens hun avonturen. 🌟 Als mentor en gids deelt Opa Geluk wijze lessen, maar hij doet dat op een unieke manier – hij onthult nooit direct het antwoord. In plaats daarvan moedigt hij de kinderen aan om hun eigen weg te vinden, om te ontdekken en te leren met behulp van hun eigen verstand. 💡🔍

Hoewel anderen hem Opa Geluk noemen vanwege zijn schijnbaar onophoudelijke geluk, gelooft Opa dat geluk niet iets is dat je hebt, maar iets dat je creëert. Hij gelooft in de kracht van positief denken en het bewust vormgeven van je eigen geluk. 💭✨

Maar wat Opa Geluk het meest dierbaar maakt, is zijn onvoorwaardelijke liefde voor Finn & Noah. Hij geniet van hun avonturen, kijkt toe terwijl ze groeien en bloeien, en is stiekem altijd aanwezig, klaar om hen te ondersteunen wanneer dat nodig is. 🌿👦👦

Ontdek meer over de magische wereld van Finn, Noah en Opa Geluk in ons boek en laat je inspireren door hun avonturen vol zelfontdekking en zelfvertrouwen! 

Wie zijn de auteurs?

Ontmoet Jeffrey & Mandy, de visionairen achter het bewustzijns-platform CompleetZijn, gevestigd in het prachtige Costa Rica. Geworteld in de wijsheden van wijlen Bob Proctor, hebben zij niet alleen zijn leer omarmd, maar hebben ze deze geïntegreerd in hun eigen levens. Hun gedeelde passie? Het overbrengen van deze transformerende inzichten naar de generaties die volgen, om hen te helpen de ongekende kracht van de menselijke geest te ontsluiten.

Het sprankelende resultaat van deze missie? Het betoverende kinderboek “Het Geheime Eiland van Wonderen”. Onder leiding van Jeffrey van den Dolder, wordt de lezer meegenomen op een reis vol magie, avontuur en diepgaande wijsheid. Mandy, met haar creatieve talent en oog voor detail, heeft niet alleen de vormgeving verzorgd, maar ook de bijbehorende dag-opdrachten en de vertaling naar het Engels op zich genomen.

Door middel van dit boek bieden Jeffrey & Mandy niet alleen een verhaal voor vermaak, maar een krachtig instrument voor groei en bewustwording. Met een onwrikbare toewijding aan het verlichten van de geesten van jong en oud, vormen zij een bron van inspiratie voor iedereen die ernaar streeft om hun volledige potentieel te bereiken.

Maak je klaar om je geest te openen en jezelf te laten onderdompelen in een wereld van wonderen, met Jeffrey & Mandy als je gidsen op deze betoverende reis naar bewustzijn en vervulling.

Henriet van Roosmalen – Colourmind.nl

Welkom bij Colourmind.nl, het creatieve domein van Henriët van Roosmalen, een gepassioneerde illustrator met een schat aan ervaring en expertise. Het verhaal begint in 1999, toen Henriët het Vakdiploma Illustratief Tekenen in handen kreeg en haar eigen onderneming, Colourmind, oprichtte.

Haar artistieke reis heeft haar langs opdrachten voor vooraanstaande instellingen geleid, waaronder het Nederlands Openluchtmuseum, Kinheim, Malmberg, het Gouds Museum en het Museum Zandvoort. Elk beeld, elke penseelstreek die je op Colourmind.nl en keesdemuis.nl vindt, is een product van haar creatieve visie en vakmanschap.

Een van haar meest recente hoogtepunten is het Kees de Muis Huis in het Zandvoorts Museum, een betoverende ruimte die jonge kinderen inspireert en betovert. Maar Henriët’s pad is niet alleen bezaaid met artistieke successen; in 2010 behaalde ze haar Diploma Psycho-Sociaal Welzijn. Dit diploma dient als basis voor haar huidige missie: het delen van haar kennis en inzichten over heelheidsbewustzijn.

Haar toewijding aan dit gedachtegoed leidde tot een opmerkelijke samenwerking met Jeffrey & Mandy voor het kinderboek “Het Geheime Eiland van Wonderen”. Maar het hoogtepunt van Henriët’s werk strekt verder dan alleen de pagina’s van een boek; het omvat het overbrengen van universele lessen van eenheid en verbondenheid door middel van kunst en verbeelding.

Dus, of je nu op zoek bent naar een unieke illustratie voor je project, wilt genieten van een meeslepend verhaal uit haar pen, of geïnspireerd wilt worden door haar lessen in heelheidsbewustzijn, bij Colourmind.nl ben je aan het juiste adres. Henriët van Roosmalen nodigt je uit om de magie van creativiteit en bewustzijn te ontdekken, één penseelstreek tegelijk.

Vorige slide
Volgende slide

Bestel jouw exemplaar hieronder.