Mindtraining Zelfhypnose

Ontdek de kracht van je onbewuste brein en herprogrammeer je leven met onze wetenschappelijk onderbouwde Mindtrainingen. Onze geestelijke processen, van onze gedachten tot onze emoties en gedragingen, worden gevormd door diepgewortelde programma’s in ons onbewuste brein. Als je merkt dat je niet het leven leidt dat je wenst, is het hoogstwaarschijnlijk omdat je programmering nog niet is afgestemd op je doelen.

Vaak zijn deze programmeringen gebaseerd op oude overtuigingen die we hebben geïnternaliseerd uit onze jeugd, sociale omgeving, onderwijs, werk of media. Heb je je ooit afgevraagd waar je onzekerheid, frustraties, angsten, vermoeidheid, neiging tot zelfopoffering of negatieve gevoelens ten opzichte van geld vandaan komen? Dit zijn allemaal onbewuste programma’s die ooit zijn geïnstalleerd en die nog steeds ons gedrag sturen – maar liefst 95% ervan.

Gelukkig tonen de nieuwste inzichten uit de Neuro-Wetenschap en Quantum-Fysica aan dat we ons onbewuste brein opnieuw kunnen programmeren. Onze Mindtrainingen bieden een wetenschappelijk bewezen methode om je zelfvertrouwen te vergroten, meer plezier te ervaren in het leven, je kansen te verbeteren, je gezondheid te optimaliseren en je welvaart te verhogen – zonder uitzondering. Maak vandaag nog de keuze om je leven opnieuw vorm te geven en schrijf je in voor onze Mindtrainingen.

We leven allemaal in een programma van een ander, totdat we dit zelf opnieuw installeren.

Ontdek de kracht van jouw gedachten op jouw realiteit. Onze overtuigingen vormen de basis van ons leven, en het is tijd om bewust te worden van hun invloed. Bij CompleetZijn bieden we mindtrainingen die speciaal zijn ontwikkeld om de neuroplasticiteit van je brein te benutten en nieuwe paden te vormen. Deze paden leiden tot positievere gedachten en betere uitkomsten in alle aspecten van je leven.

Het is opmerkelijk hoeveel van onze denkwijzen zijn gevormd in de vroege jaren, vaak zonder bewuste inmenging. Ons onderwijs richt zich zelden op deze essentiële vaardigheid. Maar nu kun je de controle nemen over je gedachten en jezelf trainen om automatisch positiever te denken. Van het verbeteren van zelfbeeld tot het bereiken van financiële vrijheid, van het versterken van zelfvertrouwen tot het vinden van succes in alle levensgebieden.

Met CompleetZijn Mindtrainingen transformeer je jouw innerlijke wereld en daarmee jouw realiteit. Ontwikkel de beste versie van jezelf en creëer het leven waar je naar verlangt.

Waarom zou je kiezen voor de mindtrainingen van CompleetZijn? (bekijk de video)