Op Mijn Best

Omdat jij weet dat er veel meer in jou zit
dan je nu laat zien.

Welkom bij “Op Mijn Best” – Ontdek de Kracht van Zelfvertrouwen

Ben je klaar om van onzekerheid een krachtig zelfvertrouwen te maken? 🚀 Stel je een leven voor waarin:

Je elke dag vol vreugde ontwaakt, vrij van depressieve gevoelens.

Zelfverzekerd leeft, zonder die knagende onzekerheid.

Faalangst en angststoornissen achter je laat.

Nieuwe vriendschappen aangaat zonder angst voor vreemde gezichten.

Stopt met zelfkritiek en ontdekt hoe fantastisch je werkelijk bent.

Als jij wilt breken met depressie, onzekerheid en angststoornissen, en eindelijk jouw leven wilt omarmen vol zelfvertrouwen en geluk, dan is **”Op Mijn Best”** jouw antwoord.

Geen eindeloos zoeken of proberen, dit is het gegarandeerd. Ontdek de kracht van jouw zelfbeeld en open de poort naar jouw droomleven moeiteloos.

🗝️ Jouw gezondheid, rijkdom, geluk en relaties worden beïnvloed door jouw zelfbeeld. Maar weet dat jouw zelfbeeld ook de poort is naar jouw droomleven.

In dit mentorship leren we jou de sleutel te gebruiken, zodat jij moeiteloos de poort opent naar een leven vol zelfvertrouwen en het verwezenlijken van jouw dromen.

Onbeperkte toegang tot materialen en persoonlijke begeleiding staan altijd tot jouw beschikking. 🌈✨ Neem actie en transformeer jouw leven nu!

Inhoud van Op Mijn Best

Module 1

  • Hoe word ik een winnaar? Wat is er voor nodig om mijn leven op de rails te krijgen?

  • Waarom jouw zelfbeeld de basis is voor jouw succes.

  • Fase 1: jouw fantasie.

  • Wat is zelfbeeld en hoe speelt dit een rol in mijn resultaten?

Module 2

  • Fase 2: 5-stappenplan voor het creëren van een succesvol zelfbeeld.

  • Hoe kan ik met mijn zelfbeeld geweldige resultaten behalen?

  • Afscheid nemen van depressie, burn-out, angststoornissen en nog zo veel meer.

Ontdek jouw unieke kracht en straal vol zelfvertrouwen.

Over ons

Hoi, wij zijn Jeffrey & Mandy…

Wij zijn twee nuchtere mensen uit het mooie Oosten van Nederland, maar wonen inmiddels alweer een tijd in het exotische Costa Rica.

Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen te helpen ontdekken wie ze écht zijn en wat ze écht kunnen. Want het allermooiste leven is er voor iedereen.

Na 10 jaar werk in ons behandel- en opleidingscentrum in de Energetische Geneeskunde, wilden we allebei verder in de persoonlijke ontwikkeling op het gebied van mindset, manifesteren en bewustwording. 

Het motto ‘wat je denkt zal je zijn’ bevat veel meer waarheid dan de meeste mensen zich realiseren. En dus besloten we persoonlijk te gaan studeren met ‘the best in the field’, mister Bob Proctor himself. Onder andere zijn lessen hebben ons leven nieuwe richting gegeven en precies dát willen we nu overbrengen aan iedereen die vanuit het hart wil leven.

Reviews

“Mijn grootste winst is dat ik zelfverzekerd ben geworden, ik geloof in mezelf. Meer rust heeft gebracht, makkelijker over dingen nadenken, maar vooral mijn eigen mening heb en niet meer dingen tegen mijn zin in doe. Alle hulp en inzet van Jeffrey & Mandy is vol passie en niks is te gek. Ondanks dat ze in Costa Rica zitten maakt het niks uit. Zodra ze kunnen reageren, reageren ze.”
Petra de Boer
"Ik dacht dat een online training voor mij niks zou zijn, maar door een gesprek met Mandy die mij beloofde me hierin te ondersteunen heb ik de training OP MIJN BEST gevolgd. Wat ben ik superblij dat ik het heb gedaan! Maar zeker de complimenten voor Mandy, want haar ondersteuning door middel van te vragen hoe het met mij gaat, ook nog na zes weken heeft absoluut het gewenste resultaat opgeleverd, misschien nog wel meer dan waar ik op hoopte. Dank jullie wel. Ga vooral zo door lieve Mandy & Jeffrey."
Miranda de Graaff
"Ik kan nu positief naar het leven kijken en dingen die eerst onmogelijk bleken te zijn, veranderen nu in de dingen die ik graag wil dat ze worden. Ik heb enorm veel meegemaakt in het leven en ik ben blij dat ik nu deze kennis bij me heb zolang ik leef. Jeffrey en Mandy hebben mij geholpen om weer mezelf te kunnen zijn, om blij met mezelf te zijn, om weer zelfvertrouwen te hebben en om anders naar het leven te kijken. Dank jullie wel lieve Jeffrey en Mandy!"
Andrea Stroia

Op Mijn Best

Maak van Onzekerheid een Krachtig Zelfvertrouwen!
468.5
297
00
Eenmalig
  • Bewezen effectief!
Populair

Vul onderstaand formulier in en vraag meer informatie aan over op mijn best.

Termijnbetaling mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!