Petra de Boer

Mijn naam is Petra de Boer

Mijn ontwikkeling is begonnen toen ik in 2019 eindelijk besloot om voor mezelf te kiezen en met mezelf aan de slag te gaan. Eerst mocht ik kennis maken met de lijfkracht-herstel. Het zelfhelende vermogen van je lichaam. Prachtig en bijzonder om dit te leren. In 2021 ben ik begonnen met “De Succes Consulent”. Dit traject startte met de “Succes Ladder” en was het makkelijk? Ja en Nee.

 

Jezelf aan durven kijken en volledig voor jezelf gaan, dat was een uitdaging voor mij. Achteraf ben ik super trots op mezelf dat ik dit heb geleerd. De mindtraining was een enorme uitdaging maar toen kwam het besef dat mijn saboterende gedachten (ego) mij ervan wilde weerhouden om te veranderen en me goed te voelen over mezelf.

Wat ben ik dankbaar dat ik dit door had en door ben gegaan om mij goed te voelen over mezelf en ik precies goed ben zoals ik ben. En sinds deze tijd is het alleen maar vooruit gegaan.

Ik begon het traject samen met Jeffrey en Mandy van CompleetZijn. Hier begon ik van te groeien en te ontwikkelen. Mijn eigen praktijk was al snel een feit. Want wat ik besefte was, als je iets wil dan moet je het gewoon doen. Omdat je saboterende gedachtes je altijd zullen proberen om je tegen te houden. Als je dit ziet kun je er ook wat mee doen. En het is niet altijd makkelijk geweest, maar het is zo krachtig als je eenmaal beseft dat je regie hebt over je eigen leven en dat je helemaal bij jezelf kan blijven. Het gemak wat ik ervaar als ik me eens iets minder voel, hoeveel makkelijker het is om daar dan uit te stappen. Om bewust te zijn wat gedachten met je doen of met je lichaam kunnen doen. Er wordt mij vaak gevraagd, ‘maar hoe doe je het dan?’ en ‘hoe hou je dit vast?’

Inmiddels is het gewoon een manier van leven en gaan de meeste dingen automatisch. Waar ik inmiddels van overtuigd ben is dat de kracht van herhaling, ook al denk je soms ‘ik weet dit wel’ of ‘dit heb ik al gehoord’ de sleutel is als het moet blijven hangen. Dit kun je al zien bij de mindtraining, deze doe je ook 28 tot 30 dagen om oude overtuigingen te elimineren.

 Elke week hebben wij de mogelijkheid om contact met Jeffrey te hebben en zo worden er dingen besproken die wij “al weten” maar hier zit de kracht …. De herhaling! 

Nu wil ik mensen hiermee verder helpen. Ben je er aan toe om het heft in eigen handen te nemen? Durf je het aan?

Mijn aanbod.

Wil je jouw onzekerheid omzetten in krachtig zelfvertrouwen? Stel je voor…

  • Elke ochtend vol vreugde ontwaken, vrij van depressieve gevoelens.
  • Zelfverzekerd door het leven gaan, zonder die knagende onzekerheid.
  • Vaarwel zeggen tegen faalangst en angststoornissen.
  • Nieuwe vriendschappen aangaan zonder angst voor het onbekende.
  • Stoppen met zelfkritiek en ontdekken hoe fantastisch je werkelijk bent.

Als jij klaar bent om te breken met depressie, onzekerheid en angststoornissen, en eindelijk jouw leven wilt omarmen vol zelfvertrouwen en geluk, dan is “OP MIJN BEST” jouw antwoord.

Geen eindeloos zoeken of proberen, dit is het gegarandeerd. Ontdek de kracht van jouw zelfbeeld en open moeiteloos de poort naar jouw droomleven.

Jouw gezondheid, rijkdom, geluk en relaties worden beïnvloed door jouw zelfbeeld. Maar weet dat jouw zelfbeeld ook de sleutel is naar jouw droomleven.

In dit mentorship leren we jou hoe je die sleutel kunt gebruiken, zodat jij moeiteloos de poort opent naar een leven vol zelfvertrouwen en het verwezenlijken van jouw dromen.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Ben je op zoek naar grip op je leven? Dan ben ik ook jouw mentor voor het mentorship De SUCCES Ladder van Compleetzijn.nl.

Laten we samen duiken in een schat aan tools om jouw dromen werkelijkheid te maken! Succes is geen toeval, het is een wetenschap die groeit vanuit jouw mindset en levenswijze. Maar het vereist voortdurende inspanning en groei.

Heb jij dromen die je wilt verwezenlijken? Verlang je naar meer vrijheid, betere gezondheid, extra financiële ruimte, en een voller leven? Blijf dan doorzetten, blijf zoeken naar nieuwe en betere manieren om te groeien en verder te reiken dan waar je nu bent. Dit is cruciaal, vooral in de wereld waarin we nu leven.

Succes is eenvoudig, maar het omvat vele facetten. Bewustwording van deze factoren en het handhaven van een positieve beweging in jouw persoonlijke en zakelijke leven zijn essentieel. Laten we samen werken aan jouw succesverhaal!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

In een wereld waar zelfbeeld en zelfvertrouwen van onschatbare waarde zijn, geloven wij dat het nooit te vroeg is om te beginnen met het cultiveren van een gezond en sterk zelfbeeld voor kinderen. Want laten we eerlijk zijn, beter jong geleerd dan oud (of nooit) gedaan!

Ons zelfbeeld vormt de basis van alles wat we in het leven ervaren: ons plezier, ons succes, onze relaties, ons werk, onze hobbies, ons geluk – alles begint bij hoe we onszelf zien. Maar wat als je niet ervaart wat je graag zou willen in het leven? Dan is het tijd om actie te ondernemen, om ons zelfbeeld te veranderen. En dat is precies waar ons programma om de hoek komt kijken. 

Stap nu in voor een reis naar een rotsvast zelfvertrouwen en jouw mooiste leven! In ons programma leer je hoe je elke dag blij kunt zijn met wie je bent en wat je doet, hoe je vol zelfvertrouwen kunt leven, nieuwe dingen met vertrouwen kunt aanpakken, nieuwe vrienden kunt maken, vergissingen kunt zien als lessen, nieuwe ideeën kunt ontdekken, en jouw talenten en sterke punten kunt ontwikkelen. 

Dit programma biedt een veelzijdige mix van video’s, audio’s en een werkboek met boeiende lessen en oefeningen, allemaal op jouw eigen tempo te volgen en te doen. 

En niet te vergeten, het omvat ook onze krachtige mindtraining JONG GELEERD. Klaar om de SUPERHELD in jou te ontdekken? Het is jouw tijd om te stralen!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.