Migraine overwonnen

Petra had sinds haar tienerjaren last van migraine. De aanvallen waren zo hevig dat ze haar dagelijks leven ernstig beïnvloedden. Ze had goede en slechte dagen, maar de angst voor een nieuwe aanval hing altijd als een donkere wolk boven haar hoofd. Elke aanval bracht niet alleen intense pijn, maar ook misselijkheid, overgevoeligheid voor licht en geluid, en vaak uren van isolatie in een donkere kamer.

Petra probeerde allerlei behandelingen en medicijnen. Ze bezocht specialisten, volgde strikte diëten, probeerde acupunctuur en zelfs hypnotherapie, maar niets leek echt te helpen. Elke keer als ze hoopte dat ze iets had gevonden dat zou werken, keerde de migraine met volle kracht terug. Het was een eindeloze cyclus van hoop en teleurstelling.

Op een dag, tijdens een gesprek met een vriendin, hoorde ze over CompleetZijn en de Lijfkrachtherstel sessies die daar werden aangeboden. Haar vriendin vertelde over de holistische benadering van het centrum en hoe het hen had geholpen met hun eigen gezondheidsproblemen. Petra was sceptisch, maar ze was ook wanhopig en bereid om alles te proberen. Ze besloot om een afspraak te maken met Jeffrey van den Dolder, een natuurgeneeskundig therapeut bij CompleetZijn.

Bij haar eerste afspraak werd Petra warm ontvangen. Jeffrey luisterde aandachtig naar haar verhaal, haar worstelingen en haar talloze pogingen om verlichting te vinden. Hij legde uit dat Lijfkrachtherstel gericht was op het opheffen van energetische blokkades in het lichaam en het herstellen van de natuurlijke balans. Hij stelde voor om te beginnen met een serie sessies, waarbij hij gebruik zou maken van specifieke Lijfkracht-behandelposities die gericht waren op het hoofd- en nekgebied.

Tijdens de eerste sessie voelde Petra een diepe ontspanning die ze in lange tijd niet had gevoeld. Jeffrey gebruikte gerichte druk en zachte aanraking op specifieke energiebanen die verband houden met hoofdpijn en migraine. Petra voelde een subtiele, maar merkbare verschuiving in haar lichaam. Na de sessie voelde ze zich lichter, alsof een deel van de druk en spanning was weggenomen.

Na een paar sessies merkte Petra dat de frequentie en intensiteit van haar migraines aanzienlijk waren verminderd. De aanvallen die haar leven jarenlang hadden beheerst, werden minder hevig en kwamen minder vaak voor. Ze begon weer te genieten van de kleine dingen in het leven – een wandeling in het park, een middag doorbrengen met vrienden, zonder de constante angst voor een nieuwe aanval.

Dit wonderlijke herstel toonde Petra de kracht van holistische geneeskunde en hoe het haar leven ten goede kon veranderen. Ze voelde zich weer mens, vrij van de ketenen van haar pijn. Haar ervaring bij CompleetZijn had haar niet alleen verlichting gebracht, maar ook een diepere waardering voor de verbinding tussen lichaam en geest.

Petra was zo onder de indruk van haar herstel dat ze besloot de Complete Online Opleiding tot Holistisch Therapeut te volgen bij CompleetZijn. Ze wilde de kennis en technieken die haar zo hadden geholpen, delen met anderen die in hetzelfde schuitje zaten als zij. Het werd haar missie om anderen te helpen een leven zonder pijn te leiden.

Nu, jaren later, is Petra een holistisch therapeut die met passie en toewijding werkt. Ze helpt mensen die lijden aan migraine en andere chronische pijnen, en ziet dagelijks de positieve veranderingen in hun leven. Ze weet uit eigen ervaring hoe verlammend pijn kan zijn en hoe bevrijdend het is om eindelijk verlichting te vinden.

Iedereen kan deze methode leren en een verschil maken in het leven van anderen. Petra’s reis van pijn naar genezing en haar nieuwe carrière als holistisch therapeut is een inspirerend voorbeeld van de kracht van holistische geneeskunde. Haar verhaal is een baken van hoop voor iedereen die lijdt en op zoek is naar een weg naar genezing.

#migraineverlichting #hoofdpijnvermindering #migrainetherapie #energiebalans #holistischegeneeskunde #energetischegeneeskunde #natuurgeneeskunde #lichaamengeest #migraine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *