Wie zijn wij?

“Stap binnen in een wereld van innerlijke ontdekking en welzijn! Bij CompleetZijn omarmen we de kracht van bewustzijn, mindset en holistische geneeskunde om je te begeleiden naar een leven vol vitaliteit en vervulling. Of je nu op zoek bent naar meer innerlijke rust, emotionele balans of fysieke gezondheid, hier vind je een schat aan inspiratie, kennis en praktische tips om jouw reis naar welzijn te omarmen. Voel je thuis, laat je inspireren en ontdek de transformatieve kracht die in jou sluimert. Welkom bij de reis naar een bewuster en gezonder leven!”

Mijn naam is Jeffrey van den Dolder

Zo’n 20 jaar geleden begon ik als docent in de jeugdpsychiatrie. Daarna heb ik als gedragskundige gewerkt in vele vormen van het onderwijs, de zorg en crisisopvang. Daarnaast speelde ik als muzikant in diverse bands op festivals, in theaters en andere partijen.

Toen ik mijzelf verdiepte in de energetische geneeskunde, viel voor mij alles op de juiste plaats. Ik begon een eigen praktijk die binnen de kortste keren uitgroeide tot een volledig opleiding- en behandelcentrum in de energetische, holistische geneeskunde.

Nu heb ik na 12 jaar al deze informatie voor iedereen beschikbaar gesteld in het pakket tot Holistisch Therapeut. En nu help ik mensen bewust worden van de kracht die al in hen aanwezig is, waar ze zichzelf nog niet bewust van zijn.

  • De kracht om te helen
  • De kracht om op te vertrouwen
  • De kracht om vrij en voluit te leven
  • De kracht om alles waar te maken waarvan je kan dromen.

Ik werk momenteel via CompleetZijn als coach, opleider, bewustmaker, therapeut, schrijver, spreker en sta open voor al het moois dat het leven mij te bieden heeft. Spreek je snel!

Hartegroet van ons.

Hallo daar! Ik ben Mandy van den Dolder,

een trotse moeder van twee prachtige kinderen en gelukkig getrouwd met Jeffrey van den Dolder. Mijn reis begon met een droom om de wereld rond te reizen als stewardess na mijn afstuderen in 2001. Helaas werd die droom verstoord door de tragische gebeurtenissen van 11 september 2001, waardoor het toerisme instortte als een kaartenhuis.

Maar zoals het gezegde luidt, achter elke wolk schijnt de zon. Mijn leven nam een andere wending en ik ben dankbaar dat ik niet als stewardess aan de slag ben gegaan, want anders had ik Jeffrey nooit ontmoet. Sinds 2001 heb ik verschillende banen gehad, van serveerster tot reisadviseuse, van planner tot assistent bedrijfsleider. Elke baan heeft me waardevolle lessen geleerd.

Tijdens mijn tijd als planner op kantoor werd ik me bewust van mijn gevoeligheid voor prikkels, vooral nadat ik twee prachtige kinderen op de wereld had gezet en in de ratrace belandde. Dit resulteerde uiteindelijk in een burn-out, maar achteraf gezien was het een geschenk dat me de kans gaf om na te denken over wat ik echt wilde. En dat was het beoefenen van energetische geneeskunde.

Na veel studie en behandelingen hebben Jeffrey en ik samen het Centrum voor Lijfkrachtherstel opgezet in Glanerbrug, vlakbij Enschede. Maar toch voelde het alsof er iets ontbrak, en zo ontdekte ik de werken van inspirerende mensen zoals Bruce Lipton, Joe Dispenza, Tony Robbins, Jake Ducey en onze persoonlijke mentor Bob Proctor.

Dit leidde uiteindelijk tot een radicale beslissing: we verkochten alles in Nederland – ja, echt álles – en verhuisden met ons gezin naar Costa Rica. Hier zijn we begonnen met het bewustzijnsplatform CompleetZijn, waar we streven naar een vervuld leven en het delen van onze kennis en ervaringen met anderen.

Liefs, Mandy